Latest News

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Τραγωδία στην Αργυρούπολη: Κρεμάστηκε 14χρονος μαθητής - Ποιους κατηγορεί για bulling (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος στη ζωή του έβαλε 14χρονος μαθητής στην περιοχή ...
της Αργυρούπολης. 

Τον βρήκαν κρεμασμένο μέσα στο σπίτι οι άνθρωποι της οικογένειας του.

Το άψυχο σώμα του παιδιού αντίκρισαν στο δωμάτιο του οι γονείς του.


 Ειδοποίησαν ασθενοφόρο, αλλά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του.

Η έρευνα για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για bulling που δεχόταν στο σχολείο ο 14χρονος μαθητής...

Το αγόρι άφησε πίσω του πολλά σημειώματα που εξηγεί τι περνούσε στο σχολείο.Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, μάλιστα, στο τελευταίο από αυτά κατονομάζει 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς. Όπως αναφέρει ο ανήλικος αυτόχειρας αυτά τα παιδιά του έκαναν bullying με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμα ο 14χρονος έγραφε «Καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν». Στο ίδιο σημείωμα το αγόρι γράφει ότι αγαπάει τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδελφό του.
Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media ο 14χρονος έγραφε: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».
Σύμφωνα με πληροφορίες, oι γονείς του αγοριού διατηρούν οικογενειακή ταβέρνα στην περιοχή η οποία φυσικά παρέμεινε κλειστή. Ο πατέρας του ήταν γνωστός και αγαπητός στην περιοχή και είχε ασχοληθεί και με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Οι γονείς αναμένεται να δώσουν κατάθεση για την υπόθεση όταν το επιτρέψει η κατάστασή τους...