Latest News

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Επίδειξη μόδας έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά - Ποιο μοντέλο ξεχώρισε στην πασαρέλα (EIKONA)


Από τον Κύρο Παληκάρη*

Μια λαμπερή επίδειξη μόδας διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου...
της πόλης. 
Το εντυπωσιακό Fashion Show έδωσε μια ξεχωριστή νότα χαράς στην αγορά του Πειραιά, το βράδυ της Παρασκευής. Οι επισκέπτες απόλαυσαν τα μοντέλα με τις προτάσεις των  πειραϊκών καταστημάτων για τις τάσεις της καλοκαιρινής κολεξιόν στα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα και αξεσουάρ.
"Οικοδεσπότης" ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Νίκος Μανεσιώτης, ο οποίος υποδέχτηκε τον κόσμο δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό για την επιτυχία της εκδήλωσης που πρόσφερε ένα υψηλό αποτέλεσμα από αισθητικής, μουσικής και καλλιτεχνικής άποψης.
Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η γνωστή Πειραιώτισσα Νόνη Δούνια, η οποία εμφανίστηκε να είναι αρκετά άνετη με χιούμορ και καλή διάθεση γιατί όπως είπε "της αρέσει να βοηθάει και να συμμετέχει για τον Πειραιά που είναι η πόλη της..."
Η λαμπερή εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική, εκπλήξεις, χορευτικά και στηρίχθηκε από πολλούς χορηγούς εντός αλλά και εκτός Πειραιά, ενώ στόχος της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι να γίνει θεσμός για τον Πειραιά και τα καταστήματά του...


@ Ίσως θα ήταν παράλειψη να μην πούμε δύο λόγια για τα μοντέλα που σε γενικές γραμμές ανέβηκαν επίπεδο σε σχέση με τις προηγούμενες επιδείξεις και ξεχώρισε με διαφορά η Στέλλα...

* Ειδικός καλλιτεχνικός συντάκτης του Reportaz Net