Latest News

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ανοικτό κάλεσμα πολιτών για τρία θέματα του Πειραιά

Ανοικτό κάλεσμα σε όσες και όσους ενδιαφέρονται για τρία επίκαιρα θέματα του Πειραιά απευθύνουν ενεργοί πολίτες που...
δίνουν ραντεβού για σήμερα στις 8.00 το βράδυ  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΖΗΝΩΝ" (Κολοκοτρώνη 80, στον 7ο όροφο).

Η ανοικτή πρόσκληση έχει εξής:


- Προσκαλούνται οι Συμπολίτισσες/τες, Πειραιώτισσες και Πειραιώτες, που ενδιαφέρονται για την Πόλη μας, σε συνάντηση για ενημέρωση και συζήτηση, προκειμένου ληφθού
ν αποφάσεις περαιτέρω ενεργειών, πάνω στα τρία επίκαιρα σοβαρά θέματα, που απειλούν τον Πειραιά : 
- 1ον) Διάσωση και διατήρηση στο φως, των ευρημάτων των "Αρχαιολογικών κατασκευών", από τα εκτελούμενα έργα για την διέλευση του Τραμ όπως και εφαρμογή της Μελέτης ανάδειξης των Αρχαίων Πυλών.
- 2ον) Αποτροπή της κατασκευής ενός Λιμανιού, έξω από το Κεντρικό Λιμάνι, με "μπάζωμα" της ακτογραμμής των βράχων της Πειραϊκής, του κολπίσκου της Σ.Ν.Δ και του Τάφου του Θεμιστοκλή.- 3ον) Εφαρμογή της Μελέτης, που κόστισε 900.000 ευρώ και εκτέλεση του έργου "Υπογείωσης των γραμμών του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου (ΗΛΣΑΠ)", από το Ν.Φάληρο στο Λιμάνι, με τα χρήματα που έχουν εγκριθεί από το ΕΣΠΑ. 


*** Η συνάντηση θα γίνει την 7η Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΖΗΝΩΝ", Κολοκοτρώνη 80, στον 7ο όροφο !!!
# Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη. 

- Η Προσωρινή Οργανωτική Επιτροπή


@ Χορηγός επικοινωνίας Reportaz Net.gr!