Latest News

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Τραγωδία στον Πειραιά: ΑΜΕΑ κάηκε από πυρκαγιά σε διαμέρισμα (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τραγικό τέλος βρήκε σε φωτιά στον Πειραιά ένας 60χρονος άνδρας με κινητικά προβλήματα που ...κάηκε ζωντανός μέσα στο διαμέρισμα του.

Όλα συνέβησαν νωρίς το απόγευμα της Μ. Παρασκευής, όταν για άγνωστους λόγους εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο διαμέρισμα του που βρισκόταν στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Φιλελλήνων. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 18 άνδρες της Πυροσβεστικής με έξι οχήματα καθώς υπήρχαν πληροφορίες για εγκλωβισμένους. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να ελέγξουν την πυρκαγιά και λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν νεκρό στο διαμέρισμα του τον άτυχο 60χρονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 60χρονος Κ.Κ. ήταν ανάπηρος και βρέθηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής απανθρακωμένος στο κρεβάτι του.
Τον εξηντάχρονο πρόσεχε μια οικιακή βοηθός από την Αλβανία η οποία όμως την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά απουσίαζε προκειμένου να κάνει τα τελευταία ψώνια για το Πάσχα.


Νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, επί της οδού Φιλελλήνων στον Πειραιά. Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.


p3
p4p2
Οι γείτονες του 60χρονου ανέφεραν ότι ο 60χρονος ήταν «μανιακός» με το κάπνισμα αλλά και την καθαριότητα και χρησιμοποιούσε πάντα οινόπνευμα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους άνδρες της Πυροσβεστικής αναφέρουν ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από τσιγάρο στο υπνοδωμάτιο του 60χρονου.