Latest News

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Αποκάλυψη – σοκ από τη σύζυγο του επιχειρηματία στην Κηφισιά

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη που

δέχθηκε πυροβολισμούς στο σπίτι του στην Κάτω Κηφισιά.

 Την ίδια ώρα, το περιστατικό έχει προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση, με την αντιπολίτευση να αντιδρά στη δήλωση του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ότι «δεν ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο».

Η οικογένεια του επιχειρηματία βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ η σύζυγός του έδωσε χθες την πρώτη της κατάθεση για τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της.


«Μαζί ξυπνήσαμε, είχαμε ακούσει θορύβους. Ο Αλέξανδρος πήγε προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Τότε άνοιξε η πόρτα και ήρθε αντιμέτωπος με έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα και έναν δεύτερο από πίσω του.
Ήταν επιθετικοί, μιλούσαν καλά ελληνικά και του είπαν “κάτσε ήσυχα, δώσε μας τα λεφτά”. 
Μέσα στο σπίτι υπήρχε ένα μικρό ποσό. Ο Αλέξανδρος προσπαθούσε να τους διώξει. Είδα τον ληστή να χτυπά τον Αλέξανδρο με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι. Ο σύζυγος μου συνέχισε να αντιστέκεται και να χτυπά τον ληστή. Τότε είδα τον δεύτερο ληστή να πυροβολεί τον άνδρα μου από πίσω. Έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και οι ληστές άρχισαν να τρέχουν», είπε η γυναίκα, επισημαίνοντας ότι οι δύο ληστές ήταν μετρίου αναστήματος και φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες.
Η σύζυγος του 52χρονου αναμένεται να δώσει κατάθεση, επισήμως και αναλυτικά, όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση του άνδρα της και η ίδια συνέλθει από το σοκ που υπέστη.
Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς, μετά τα δύο χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε χθες από ομάδα γιατρών διαφόρων υπο-ειδικοτήτων, ακόμα και από το νοσοκομείο Σωτηρία.