Latest News

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

#survivorGR : "Έχασαν ξανά την ασυλία οι Διάσημοι! - Οι υποψήφιοι και η κόντρα των νέων (BINTEO)

Στο χθεσινό αγώνα ασυλίας για μια ακόμη φορά οι Διάσημοι δεν τα κατάφεραν, παρόλο που...
όπως είχαν δηλώσει ήθελαν πολύ αυτή τη νίκη.


Οι Διάσημοι πήγαιναν με την πλάτη στον τοίχο καθώς εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι συνεχώς η ομάδα που χάνει στο αγώνισμα και μετά το δυναμικό της μειώνεται.
Στο σημερινό αγώνισμα ωστόσο παρουσίασαν ξανά το κακό τους πρόσωπο και να μην καταφέρνουν να πλησιάσουν τους Μαχητές σε κανένα σημείο του παιχνιδιού με την ήττα με 10-6 να έρχεται σχεδόν φυσιολογικά. Η σημερινή ήταν η 5η συνεχόμενη ασυλία για τους Μαχητές.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση οι τρεις νέοι παίχτες στο survivor
Στο συμβούλιο του νησιού, οι τρείς νέοι παίχτες που μπήκαν στην ομάδα είναι οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση.
Με έξι ψήφους η Έυη Σκαρώνη είναι η υποψήφια που βγήκε από την κάλπη. «Στεναχωρήθηκα αλλά ήμουν προετοιμασμένη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο». Τις υπόλοιπες ψήφους έλαβαν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Εύη Σαλταφερίδου.
Η Όλγα Φαρμάκη ως πολυτιμότερη παίκτρια αυτής της εβδομάδας υπέδειξε τον Σώζων Παλαίστρος Χάρο επειδή, όπως η ίδια είπε, ήταν αυτός που έλαβε και αυτούς ψήφους στην ψηφοφορία αλλά και για αγωνιστικούς λόγους.
Ο Στέλιος Κρητικός που κέρδισε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και έβγαλε στον «τάκο» την Εύη Σαλταφερίδου  η οποία δικαιολόγησε την ψήφο του Στέλιου τονίζοντας πως καθαρά αγωνιστικά θα έπρεπε να είναι προτεινόμενη.
"Αρπάχτηκαν" οι νέοι των Διάσημων
Μετά την ψηφοφορία για αποχώρηση δεν έλειψαν οι τριβές μεταξύ των νεοφερμένων οι οποίοι όπως φαίνεται δεν τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους!
Απόδειξη το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού, όπου μετά την ψηφοφορία για αποχώρηση, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Εύη Σαλταφερίδου «σφάχτηκαν» γιατί είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως ο ένας δεν συμπαθεί τον άλλο.
Νωρίτερα οι δύο τους είχαν αρπαχτεί και στην καλύβα… δια ασήμαντο αφορμή αλλά στη ώ στη συνέχεια μπήκαν και άλλα πράγματα στη μέση. Η Εύη θεώρησε ότι της μιλάει απότομα, ενώ αποκάλυψε ότι μιλάει και πίσω από την πλάτη της σε άλλους παίκτες.
Η συνέχεια δόθηκε στο συμβούλιο ενώ στη μέση μπήκε και η Εύη Σκαρώνη, προκειμένου να αναφέρει τι της είχε πει ο Σώζων. Η κουβέντα μετά πήγε στην καρύδα και ο Σώζων μίλησε για το περιστατικό με τον Στέλιο Κρητικό και την Κατερίνα Δαλάκα. Οι δύο τελευταίοι, πάντως, πήραν το λόγο και τον... άδειασαν για όσα υποστήριξε ξανά.
«Το παιχνίδι είναι και ριάλιτι! Κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν λίγο πιο πολύ, ειδικά αν αγωνιστικά δεν έχουν την εικόνα που θα ήθελαν για να παραμείνουν στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.
«Δεν ήρθα εδώ για να κάνω ριάλιτι. Εγώ μιλάω στα ίσια στον Σώζων, ενώ ο Σώζων δεν μου μιλάει στα ίσια. Εδώ ήρθα για να δοκιμάσω άλλα πράγματα. Ίσως να γνωρίσω καινούργιο κόσμο. Δεν ταιριάζω με όλους και εξαρχής το είπα στον Σώζοντα ότι δεν πειράζει που δεν ταιριάζουμε. Είναι άλλα δέκα άτομα εδώ, θα κάνει ο καθένας παρέα με κάποιον άλλον και εννοείται ότι θα καθόμαστε και όλοι μαζί και δεν θα ενοχλεί ο ένας τον άλλον. Δεν με ενδιαφέρει το ριάλιτι, με ενδιαφέρουν τα αγωνίσματα», ήταν ένα από τα σχόλια της Εύης Σαλταφερίδου.