Latest News

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Τούμπα: Τι κατέγραψε ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο φύλλο αγώνα -Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε τη χαρτοταινία στον Γκαρθία


Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην Τούμπα δεν ξεκίνησε ποτέ και αντί του γηπέδου, θα κριθεί στις...
δικαστικές αίθουσες.
Το ρολό χαρτιού από ταμειακή μηχανή που δέχθηκε στο πρόσωπο ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Όσκαρ Γκαρσία, ήταν αρκετό για να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι, καθώς ο Ισπανός τραυματίστηκε και έφυγε για τα αποδυτήρια ακολουθούμενος από όλη την αποστολή του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με  το άρθρο 15, παρ. 3, ε: Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από 6.000 έως 80.000 ευρώ. Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο έως τρεις  αγωνιστικές.

 Τι γράφει ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
Αν και το περιεχόμενο του φύλλου αγώνα δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ρέφερι της αναμέτρησης, έχει καταγράψει σε αυτό τη ρίψη του ρολό ταμειακής μηχανής στο πρόσωπο του Όσκαρ Γκαρθία, που προκάλεσε τον τραυματισμό του και την αναβολή, τελικά, του αγώνα.
Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος κατέγραψε λεπτομερώς τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, συμπεριλαμβάνοντας στην έκθεσή του και την διάγνωση του γιατρού του αγώνα, που σύμφωνα με πληροφορίες κάνει λόγο για εκδορά - εκχύμωση στο άνω χείλος του Ισπανού τεχνικού.
Ο ρέφερι του συνδέσμου Τρικάλων έχει καταγράψει στο φύλλο αγώνα και την αντίδραση του προπονητή των «ερυθρολεύκων» ο οποίος ανέφερε πως ζαλιζόταν.
Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του φύλλου αγώνα, που έχει ήδη σταλεί ηλεκτρονικά στη Λίγκα, αναμένονται τη Δευτέρα, οπότε και θα ενημερωθούν αναλυτικά οι δυο ομάδες για τα όσα αναφέρονται σε αυτό.

Συνελήφθη ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε τη χαρτοταινία στον Γκαρθία


Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε την χαρτοταινία ταμειακής μηχανής κατά του προπονητή του Oλυμπιακού, πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη έγινε περίπου μισή ώρα μετά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο.
Η πράξη του νεαρού οπαδού του ΠΑΟΚ καταγράφηκε από τις κάμερες του γηπέδου και έτσι η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου. Ο 26χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράβασης του αθλητικού νόμου που απαγορεύει ρίψη αντικειμένων εντός του γηπέδου.
Ο νεαρός πρωταγωνιστής του χθεσινού επεισοδίου είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών. Πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί για παράβαση του αθλητικού νόμου σε εκτός έδρας αγώνα του Δικεφάλου. Τότε είχε πετάξει φωτοβολίδα εντός του αγωνιστικού χώρου χρησιμοποιώντας εκτοξευτήρα τύπου στυλό.

Η ιατρική γνωμάτευση για Γκαρθία 

Στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει ο τεχνικός του Ολυμπιακού. 
Πριν από λίγα λεπτά εκδόθηκε η ιατρική γνωμάτευση, που προέκυψε μετά τις εξετάσεις. 
«Οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου, ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυγεναλγία, ζάλη, ναυτία, 24ωρη παρακολούθηση», αναφέρει.