Latest News

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ανατροπή! Το νέο στοιχείο «φωτιά» που φέρνει τα «πάνω – κάτω» στο θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Νέα συνταρακτικά στοιχεία για το θάνατο του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο ...
ανακάλυψαν οι ερευνητές που όρισε η οικογένειά του. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία, τονίζουν.
«Ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο το οποίο θα συνταράξει το πανελλήνιο. Πρόκειται περί εγκληματικής ενέργειας», δηλώνει στο STAR ο δικηγόρος της οικογένειας του φοιτητή. Πρόκειται, όπως λέει ο ίδιος για ένα στοιχείο – «φωτιά», το οποίο θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου στο νησί της Καλύμνου.
Οι συγγενείς του αναμένεται να παραδώσουν αυτό το νέο, συγκλονιστικό, όπως το αποκαλούν, στοιχείο τις επόμενες ημέρες στην αστυνομία για να ξεκινήσει και πάλι η έρευνα. Σύμφωνα, μάλιστα, με τους ίδιους, το εντόπισαν μαζί με άλλα ευρήματα στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Χατζηπαύλου και ανατρέπει όλα τα δεδομένα.
Όπως ανέφερε στο STAR, ο δικηγόρος της οικογένειας βρέθηκε χώμα στα ρούχα του παιδιού που προέρχεται ταυτοποιημένα από άλλη περιοχή.
Την ίδια ώρα η μητέρα του άτυχου φοιτητή δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το θάνατο του γιου της: «Δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί! Ήταν το παιδί τη λάθος στιγμή στο λάθος τόπο; Είδε κάτι, νόμιζαν ότι είναι κάποιος άλλος;»
«Έπεσε από ύψος 70 μέτρων και δεν υπήρχαν κατάγματα»
Η υπόθεση του θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου έχει πολλά κενά. Υπάρχουν δυο ιατροδικαστικές εκθέσεις με τεράστια απόκλιση μεταξύ τους. Η πρώτη ανέφερε ότι ξεψυχούσε για ώρες και η δεύτερη ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Στην δεύτερη έκθεση μάλιστα έγινε σαφές ότι δεν υπήρχαν κατάγματα.
«Αν πέσει από το συγκεκριμένο σημείο που είναι 60 – 70 μέτρα βράχια κοφτερά, θα είχε κατάγματα, να μην αναγνωρίζεται το πρόσωπό του», λέει ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής.