Latest News

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: Σκότωσε την αδελφή του και αυτοκτόνησε! (ΣΗΜΕΙΩΜΑ)

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία με δύο αδέλφια αποκαλύφθηκε στον Άγιο Δημήτριο...
Κατά τις βραδινές ώρες σε μονοκατοικία στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένοι από αιχμηρό αντικείμενο που εντοπίστηκε στο χώρο δύο αδέρφια ηλικίας 65ετών ο άνδρας και 63 ετών η γυναίκα.
Ο άνδρας ήταν αυτός που τελικά σκότωσε την αδερφή του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Αφού τη σκότωσε στη συνέχεια αυτοκτόνησε.Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έκανε ευρείας κλίμακας επιχείρηση σε περιοχές της Δυτικής Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.

Το σημείωμα
Ωστόσο, αργότερα αποδείχθηκε πως ο δράστης ήταν ο 65χρονος άνδρας.
«Σας ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, δεν είχα άλλη επιλογή, άλλωστε κανένας και μένα δεν μου συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια της υγείας μου πριν από λίγο καιρό…».
Τα παραπάνω αναφέρει μεταξύ άλλων ο 67χρονος που σκότωσε την αδερφή του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε στον Άγιο Δημήτριο.
Οι γείτονες κάνουν λόγο για ένα άτομο με βαθιά ψυχολογικά προβλήματα και με εμμονή ότι αν πέθαινε λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, θα έμενε μόνη της η 62χρονη αδελφή του.

Η εγχείρηση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα ο δράστης και αυτόχειρας του δημιούργησε την έντονη εμμονή ότι θα πεθάνει και άρα θα αφήσει μόνη στη ζωή την αδελφή του.