Latest News

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Επεισόδια για το γήπεδο της ΑΕΚ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής


Χαμός έγινε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής εξαιτίας επεισοδίων που προκλήθηκαν μεταξύ ομάδας κατοίκων του Γραμματικού και οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι,
μαζί με παράγοντες και βετεράνους του συλλόγου παραβρίσκονταν στην αίθουσα των συνεδριάσεων, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συζήτηση για το συνοδευτικό έργο της Περιφέρειας, δίπλα στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Συγκεκριμένα οι διαδηλωτές, νεαροί κυρίως, που αντιδρούν στην δημιουργία της Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΕΔΑ) στο Γραμματικό, ζήτησαν από το προεδρείο να θέσει το θέμα αυτό προς συζήτηση, εκτός ημερήσιας διάταξης.
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Θοδωρής Σχινάς, εξήγησε ότι αυτό ήταν αδύνατον αλλά δεν αρνήθηκε την συζήτηση, ορίζοντάς την μάλιστα σε σύντομο διάστημα, την 1η Μαρτίου.
Ωστόσο δεν επήλθε ηρεμία. Μετά από ολιγόλεπτη ανακωχή, ακολούθησε η συμπλοκή μεταξύ της πρώτης ομάδας των νεαρών με τους νεαρούς φιλάθλους της ΑΕΚ. Αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί ο πρόεδρος να διακόψει την συνεδρίαση, η οποία ούτως ή άλλως δεν είχε αρχίσει, ενώ δεν διαφαινόταν και προοπτική για την όποια συνέχεια...