Latest News

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Ευχάριστα νέα για τον Βαγγέλη Γερμανό


Ευχάριστα είναι τα νέα για τον αγαπημένο μουσικό και ερμηνευτή Βαγγέλη Γερμανό, καθώς ...
πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.
Ο Βαγγέλης Γερμανός νοσηλευόταν διασωληνωμένος λόγω καρδιακού επεισοδίου που υπέστη, μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.
 Οι θεράποντες ιατροί του «Ευαγγελισμού» έκριναν ότι ο μουσικός μπορεί πλέον να λάβει εξιτήριο από την εντατική.
Υπενθυμίζεται ο  Βαγγέλης Γερμανός στις αρχές Δεκεμβρίου είχε υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα κι ενώ είχε λάβει εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο, εισήχθη ξανά λόγω μιας φλεγμονής που προκλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.
Υποβλήθηκε από τους χειρουργούς σε καθαρισμό του σημείου αλλά στη διάρκεια της δεύτερης νοσηλείας του εκδήλωσε σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας το οποίο τον «οδήγησε» στην Εντατική.
Όπως διαπιστώθηκε είχε μικρόβιο στο αίμα και η προσπάθεια των γιατρών επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση της κατάστασης σήψης στην οποία βρισκόταν ο οργανισμός του. Για περίπου μια εβδομάδα ήταν διασωληνωμένος ενώ στη συνέχεια μπορούσε να αναπνεύσει χωρίς τα μηχανήματα.
Η κατάσταση σε ό,τι αφορά τη φλεγμονή στην περιοχή της κοιλιάς παραμένει πολύπλοκη ενώ κατά τη νοσηλεία του στην Εντατική του είχε τοποθετηθεί παροχέτευση για την απομάκρυνση του υγρού από την κοιλιακή χώρα ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργικούς καθαρισμούς.