Latest News

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Ανατροπή στην υπόθεση με το ζευγάρι στην Κεφαλονιά - Σατανιστική τελετή πίσω από τη διπλή αυτοκτονία;


O θάνατος του νεαρού ζευγαριού από την Γερμανία σε βίλα στην Κεφαλονιά φέρεται να οφείλεται σε...
ταυτόχρονη αυτοκτονία.

Τα κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα τα οποία βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην ενοικιαζόμενη βίλα στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, ίσως ρίξουν φως στο θρίλερ με το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό έχοντας ταυτόχρονα αυτοχειριαστεί με μαχαίρι και φαλτσέτα.
Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας από τα ευρήματα στις σορούς, ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς την συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στην ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς.
Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι η ταυτότητα του ζευγαριού, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα που να πιστοποιούν κάτι.
Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άντρας είναι γερμανικής καταγωγής, 30 ετών περίπου και η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 25 έως 30 ετών περίπου.
Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού και η νεκροτομή, καθώς οι δύο σωροί μεταφέρθηκαν στην Πάτρα.
Τα δύο άτομα βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιασαν για ολιγοήμερες διακοπές στο χωριό των Βλαχάτων της Κεφαλονιάς,  Από τις αστυνομικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι αυτή την ώρα, το ζευγάρι, ηλικίας 30-35 ετών, νοίκιασε, μέσω airbnb, το συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του χωριού, από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχαν χρησιμοποιήσει ένα άλλο κατάλυμα για τη διαμονή τους στην Κεφαλονιά.  
 Ο θάνατος τους έγινε αντιληπτός, από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που ανοίγοντας την πόρτα βρήκε στον καναπέ του σαλονιού, νεκρή τη Γερμανίδα τουρίστρια με βαθιά τραύματα στα χέρια, και το σύντροφό της, στο μπάνιο του σπιτιού, με επίσης βαθιά τραύματα στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σοροί των δύο Γερμανών τουριστών αναμένεται την Τρίτη να μεταφερθούν στην Πάτρα προκειμένου να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις ταυτοποιήσεις τους.  
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται το ζευγάρι να νοίκιασε το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε από τη Γερμανία, χωρίς όμως ποτέ να το επιστρέψει πίσω, ενώ αντίθετα φέρεται να έχουν αλλαχθεί παράνομα και οι πινακίδες του οχήματος, που στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε, δεν βρέθηκαν μέσα ναρκωτικές ουσίες ούτε άλλα παραισθησιογόνα φάρμακα...