Latest News

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Έρχονται οι νέοι μηνιαίοι λογαριασμοί της ΔΕΗ – Πώς θα λειτουργούν


Αλλαγές  θα πραγματοποιηθούν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ διότι από το νέο έτος οι λογαριασμοί θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά σε όσους το επιθυμούν και... όχι ταχυδρομικά.
Όσοι πελάτες της ΔΕΗ είναι ήδη συνδεδεμένοι με e-bill  το μόνο που απαιτείται να κάνουν είναι να το δεχθεί ο πελάτης. Ο κάθε πελάτης θα λαμβάνει τρεις έναντι λογαριασμούς και ο τέταρτος θα είναι εκκαθαριστικός. Οι λογαριασμοί θα αποστέλλονται με email.
Οι μηνιαίοι λογαριασμοί θα αφορούν μόνο όσους έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία e-bill αλλά και σε εκείνους που επιθυμούν να το κάνουν και τώρα. Δηλαδή να τους αποστέλλεται ηλεκτρονικά ο λογαριασμός και να πληρώνουν το ποσό τους on-line μέσω της ψηφιακής εφαρμογής της δημόσιας εταιρίας.
Τα ποσά θα είναι πιο εύκολο να πληρωθούν αφού θα είναι χαμηλότερα, διότι θα επιμερίζονται. Μέχρι τώρα στο δίμηνο έρχεται ο έναντι και στο τετράμηνο ο εκκαθαριστικός. Πρακτικά ο νέος τρόπος πληρωμής των λογαριασμών συμφέρει τους συνεπείς καταναλωτές, εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν εγκαίρως τα ποσά.