Latest News

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

«Γολγοθάς» για τους οδηγούς στην Αθηνών-Λαμίας


Πολλά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οδικό δίκτυο λόγω ...της χιονόπτωσης. 
 Στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ύψος της Τραγάνας και στο Μαρτίνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν εγκλωβισμένα αυτοκίνητα για αρκετή ώρα στο  σημείο. Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και στο ύψος της Τραγάνας, στις στροφές της Μαλεσίνας και του Θεολόγου, από την περιοχή του Μαρτίνου.
Συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται: Στα διόδια Τραγάνας, στο ρεύμα προς Αθήνα τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα. Εκχιονιστικά προσπαθούν να καθαρίσουν το οδόστρωμα από το χιόνι. Στο 122ο χιλιόμετρο, της Νέας Οδού, στο ρεύμα προς Λαμία έχει διπλώσει μια νταλίκα και υπάρχουν επίσης πολλά αυτοκίνητα που έχουν ακινητοποιηθεί. Στο 132ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα έχε ακινητοποιηθεί λεωφορείο και τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ μικρή ταχύτητα.
Εκτός από την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας έχουν σημειωθεί αρκετά προβλήματα και στην Αχαΐα. Λόγω της κακοκαιρίας, πολλά οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί. Σύμφωνα με το tempo24.gr, ένα λεωφορείο με 34 επιβάτες βρίσκεται ακινητοποιημένο για περισσότερες από δύο ώρες. Παράλληλα, στο δρόμο Πούντας Καλαβρύτων σημειώθηκε σύγκρουση οχημάτων.