Latest News

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Αμετανόητος ο δράκος με το βανάκι από τον Κορυδαλλό - Προσέγγιζε ανήλικα μέσω facebook


Αμετανόητος για τις πράξεις παραμένει ο 42χρονος παιδεραστής, που είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω στον Κορυδαλλό ...
τον Μάρτιο του 2015 να επιβιβάζει στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο είχε προσεγγίσει μέσω facebook!
O 42χρονος στην πρωτόδικη καταδίκη του σε 26 χρόνια κάθειρξης κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου, αλλά και για τους βιασμούς μίας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο, που αποκαλύφθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. 
Αίσθηση προκάλεσαν για ακόμη μια φορά οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου ότι τόσο η 14χρονη όσο και ο 15χρονος συνευρέθησαν ερωτικά μαζί του με τη θέλησή τους!
«Δεν βίασα κανέναν. Ολα έγιναν με τη συναίνεσή τους! Αρνούμαι τις κατηγορίες!» είπε ο 42χρονος, ενώ για το 13χρονο αγόρι που επιβίβασε στο βαν της φρίκης υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να το αποπλανήσει.
Στο δικαστήριο κατέθεσαν τόσο ο παππούς της 14χρονης κοπέλας, την οποία μάλιστα ο κατηγορούμενος είχε κουρέψει για να μοιάζει με αγόρι (!), όσο και η μητέρα του 13χρονου, με τη βοήθεια της οποίας οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη του άνδρα. Φρίκη προκάλεσαν και οι περιγραφές των ίδιων των ανήλικων θυμάτων για τη δράση του 42χρονου, οι καταθέσεις των οποίων αναγνώστηκαν στο δικαστήριο.
Ο 42χρονος  εντόπιζε τα θύματά του σε «κλειστά γκρουπ» σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και, αφού κατόρθωνε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, προχωρούσε στα αρρωστημένα σχέδιά του.
«Ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε ακριβώς την ίδια τακτική. Αποσπούσε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του, τα άκουγε με προθυμία, είχε απόλυτη γνώση της ανηλικότητας των παθόντων και απόλυτη πρόθεση ερωτικής συναναστροφής με ανηλίκους» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο.
Μετά τη σύλληψη του παιδεραστή, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει, μεταξύ άλλων, στο βαν του κουβέρτες, μαξιλάρια, κουτιά προφυλακτικών, λιπαντικό, ακόμα και… ανεμιστήρα! Η δίκη θα συνεχιστεί με την απολογία του κατηγορουμένου.