Latest News

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Τι είχε καταγγείλει η σύζυγος του παιδοκτόνου


Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στις 2 Μαρτίου 2017 η 38χρονη σύζυγος του Δημήτρη Σκουτέλη, του αξιωματικού ο οποίος ...
το περασμένο Σαββατοκύριακο πήρε μαζί του στο θάνατο τα δύο παιδιά τους βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης στο οποίο διέμενε μαζί τους.
Η 38χρονη στη προαναφερθείσα αίτηση τονίζει πως τα τελευταία δύο χρόνια, ο γάμος της περνούσε κρίση, αφού η συζυγική ζωή, εκείνης και του συντρόφου της, δεν ήταν αρμονική μιας και υπήρχαν διαφορές αντιλήψεων σε πολλά θέματα.
Επιπλέον υπογραμμίζει ότι κατά τη συμβίωση τους, ξεκίνησαν να απομονώνονται και να αποξενώνονται και ότι η συμπεριφορά τους, ο ένας στον άλλον, έγινε απότομη και αδιάφορη.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σύζυγος του παιδοκτόνου συχνά αυτός τη μείωνε μπροστά σε τρίτους ενώ προέβαινε σε υποτιμητικές εκφράσεις εναντίον των γονιών της.
Μάλιστα στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων δεν παραλείπει να διαμαρτυρηθεί επειδή όταν ο 40χρονος Δημήτρης Σκουτέλης έφυγε από το σπίτι τους, σταμάτησε να συνεισφέρει και οικονομικά -όπως ισχυρίζεται- παρ’ όλο που ο μισθός του έφτανε τα 1200 ευρώ.
Για όλα τα παραπάνω είχε ζητήσει την επιμέλεια των δύο διδύμων, αλλά και την μηνιαία καταβολή του ποσού των 350 ευρώ έως ότου βγει η οριστική απόφαση για το ύψος της διατροφής των παιδιών τους, τονίζοντας μάλιστα πως η ανάγκη της ανατροφής των δύο τέκνων, έφτανε τα 700 ευρώ (!) μηνιαίως.