Latest News

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Γιορτές και φέτος με τα έργα του τραμ στον Πειραιά!



Κάτω στον Πειραιά θα περάσουν και φέτος τις γιορτές με τα εργοτάξια του Τραμ να "στολίζουν" την αγορά...
της πόλης.
Μόλις πριν από δύο μήνες  (αρχές Σεπτεμβρίου) οι υπεύθυνοι της Αττικό Μετρό είχε υποσχεθεί ότι τα έργα του τραμ ολοκληρώνονταν την πρώτη βδομάδα του Δεκεμβρίου προκειμένου να μην υπάρχουν "εμπόδια" κατά την εορταστική περίοδο στην αγορά του Πειραιά. 
Τώρα η αποπεράτωση του έργου της επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά παρατείνεται γενικά και αόριστα για μέσα στο 2018!
Αυτό τουλάχιστον έγινε γνωστό από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μετρό   Θ. Παπαδόπουλο στη σημερινή συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Ν. Μανεσιώτης και στην οποία παρευρέθηκαν η Αντιπρόεδρος Μ. Πιττάκη και ο Γεν. Γραμματέας του ΕΣΠ  Θ. Καπράλος.  
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η μεγάλη καθυστέρηση των έργων έλευσης του τραμ στον Πειραιά και οι  ιδιαίτερα δυσμενείς επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης. 
Από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου, εκφράστηκε για ακόμη μια φορά η δυσαρέσκεια του εμπορικού κόσμου για την καθυστέρηση που επιτελείται, παρά την μέχρι σήμερα πρόοδο των έργων. 
Σαν φυσική συνέπεια, η επισκεψιμότητα εξακολουθεί να είναι μειωμένη και το παρεμπόριο γιγαντώνεται στην πόλη, εντείνοντας παράλληλα την κυκλοφοριακή αναστάτωση, ενώ τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη να επανέλθει άμεσα η ομαλή πρόσβαση των πολιτών στον Πειραιά και στην Αγορά της πόλης, ιδιαίτερα ενόψει της γιορτινής περιόδου.
Στο πλαίσιο αυτό επεσήμαναν την ανάγκη να περιοριστούν τα εργοτάξια, για την καλύτερη δυνατή εικόνα της πόλης τις γιορτές και ζήτησαν τη συνεισφορά  της Αττικό Μετρό στην προσπάθεια επαναφοράς των επισκεπτών – καταναλωτών στην Αγορά του Πειραιά.
Ο Θ. Παπαδόπουλος, αντιλαμβανόμενος τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, αναφέρθηκε στα αίτια των καθυστερήσεων και τόνισε, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ξεπεραστούν το συντομότερο τα εμπόδια και να προχωρήσουν στην αποπεράτωση του έργου εντός του 2018, αντί της πρώτης βδομάδας του Δεκεμβρίου 2017 που είχαν ανακοινώσει μόλις πριν από δύο μήνες... 
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
 Πότε θα τελειώσει η ταλαιπωρία από τα έργα του Τραμ στον Πειραιά - REPORTAZ NET                        @ Μήπως να στολίσουν με λαμπιόνια τα εργοτάξια εν όψει των Χριστουγέννων, αλλά μάλλον δεν φαίνεται να είναι καλή ιδέα με την ταλαιπωρία από τις καθυστερήσεις των έργων του Τραμ!