Latest News

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Κανέλλη: Ο Τσίπρας ερωτεύθηκε τον Τραμπ και έκανε «comeback στον έρωτά του» (ΒΙΝΤΕΟ)


Η γνωστή δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη επιστράτευσε το χιούμορ για να περιγράψει τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Χρησιμοποιώντας τους στίχους από ένα τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου  «κάνω comeback στον έρωτά σου», η Λιάνα Κανέλλη σχολίασε το κλίμα που επικράτησε στις επαφές του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ.
«Τον ερωτεύτηκε τον Τραμπ, τον είπε δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο, έφτασε στο σημείο να πει ότι σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή στις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ.
Όπως είπε ενόψει και της πορείας του Πολυτεχνείου «φονιάδες των λαών Αμερικανοί με αστερόεσσα δεν έχει ξαναγίνει».
Πέρα από τους αστεϊσμούς η κυρία Κανέλλη σημείωσε ότι η πιο σωστή αντιμετώπιση της επίσκεψης είναι «η πολιτική αυστηρότητα που το αντιμετωπίζει ο Ριζοσπάστης γράφοντας για στριπτίζ, ξεφτίλα».
«Το ταξίδι είναι άθλιο για την ελληνική πραγματικότητα γιατί είναι ξεδιάντροπο να λες στα μούτρα στου ελληνικού λαού ότι θα έρθουν αυτοί που τον δανείζουν γιατί η Ελλάδα είναι σημαία ευκαιρίας αυτό είπε ο Τραμπ» συμπλήρωσε η κυρία Κανέλλη.
«Ο Τραμπ μίλησε σαν businessman. Με την Ελλάδα τον συνδέει ότι έχασε κεφάλαια, η Ελλάδα είναι πτωχευμένη, υπάρχει σταθερότητα αλλά κούνια που τον κούναγε, δεν θα αντέξει για πολύ ο κόσμος» κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ.