Latest News

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Στα δικαστήρια οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη – Αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο


Δεκάδες αστυνομικοί συνόδευσαν στα δικαστήρια Ηρακλείου τους απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, κάτω από... ισχυρά μέτρα ασφαλείας.
Οι συλληφθέντες για την απαγωγή του Ηρακλειώτη επιχειρηματία, μαζί με τους συνηγόρους υπεράσπισής τους αναμένεται να απολογηθούν και να ακούσουν από τον Εισαγγελέα τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.
Στα δικαστήρια του Ηρακλείου, πέρα από τους αστυνομικούς και τους δεκάδες δημοσιογράφους, εικονολήπτες και φωτογράφους, έχει συγκεντρωθεί και πλήθος κόσμου, οι οποίοι τους αποδοκίμαζαν φωνάζοντας «ντροπή σας», «ντροπή σας αλήτες».
Οι τρεις από τους συλληφθέντες δεν θέλησαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους, ενώ ο ένας έβαλε το χέρι του μπροστά, ώστε να αποφύγει ει δυνατόν τη δημοσιότητα.
Το χρονικό της αστυνομικής επιχείρησης
Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας, στην οποία συμμετείχαν άνδρες από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, ο 53χρονος επιχειρηματίας απελευθερώθηκε στις επτάμισι το πρωί της Δευτέρας όταν έγινε έφοδος σε αποθήκη μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κοντά στη γέφυρα Ζουρίδας 4 μόλις χλμ. από το Ρέθυμνο. Εκεί εντοπίστηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δεμένος πάνω σε στρώμα με αλυσίδα στο πόδι. Μαζί με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη ήταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας και ένας φύλακας, οι οποίοι και συνελήφθησαν χωρίς να προβάλλουν αντίσταση.