Latest News

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Τα δύο σενάρια για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Ανατροπή στις έρευνες της αστυνομίας!

Διαρκείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της αδικοχαμένης 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη...
«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» και «όλοι είναι ύποπτοι» προτάσσουν καθημερινά οι αρμόδιες αρχές με τις έρευνες να είναι στο… σκοτάδι. Ή τουλάχιστον ήταν μέχρι τώρα καθώς οι έρευνες παίρνουν νέα τροπή.
«Κλειδί» στην υπόθεση είναι σίγουρα το κίνητρο του δολοφόνου που κατακρεούργησε . Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η ΕΛ.ΑΣ στοχεύει στο κίνητρο του δολοφόνου αλλά και στον χώρο που έγινε στο στυγερό έγκλημα. Τώρα, λοιπόν, έχουν εστιάσει στον χώρο του κοιμητηρίου, τον οποίο και «ξεσκονίζουν» για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο.
Να σημειωθεί πως η πρώτη φάση των ερευνών σε συγγενικό και φιλικό περιβάλλον ήταν άκαρπη με την ΕΛ.ΑΣ να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο η αδικοχαμένη Δώρα να είχε δώσει ραντεβού με κάποιον.

Τα δύο σενάρια που εξετάζουν

Τα δύο πιο πιθανά σενάρια αυτή τη στιγμή είναι είτε να συνάντησε κάποιον που γνώριζε και μετά από καυγά εκείνος να της επιτέθηκε και να τη σκότωσε είτε να της επιτέθηκε κάποιο άτομο για να τη ληστέψει και εν τέλει τη σκότωσε.
Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι τηλεφωνικές συνομιλίες, οι επαφές και οι κάμερες της περιοχής, όπου έγινε το έγκλημα, αλλά και οι μαρτυρίες των ανθρώπων, υπαλλήλων και επισκεπτών που βρίσκονταν στο νεκροταφείο το μοιραίο εκείνο απόγευμα.
«Βρισκόμαστε σε αρχικό στάδιο», εκφράζει στον ΣΚΑΙ ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, βάσει όσων στοιχείων γνωρίζει για την υπόθεση.
Πάντως, συνεχίζουν να ψάχνουν ένα στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο πρόσωπο.