Latest News

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Μαφιόζικη εκτέλεση του δικηγόρου Μ. Ζαφειρόπουλου στο κέντρο της Αθήνας (ΕΙΚΟΝΑ+ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)


Εν ψυχρώ εκτέλεση στην καρδιά της Αθήνας. Νεκρός από τις σφαίρες δύο αγνώστων ανδρών έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος...
γιος του πρώην βουλευτή της Νέα Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2006.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του! Οι δύο δράστες χτύπησαν το κουδούνι στο διαμέρισμα – γραφείο της οδού Ασκληπιού 154 στο κέντρο των Αθηνών, αυτός άνοιξε την πόρτα και άμεσα δέχτηκε τα πυρά. 
Οι δύο δράστες –που φορούσαν κουκούλα- μετά το φονικό διέφυγαν από το σημείο, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τους. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για δύο πυροβολισμούς.
Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος εξέπνευσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την ώρα που δέχτηκε τα πυρά.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γνωστός δικηγόρος με παρουσία σε εξαιρετικά σημαντικές πολύκροτες δίκες.  Είχε έντονη συνδικαλιστική δράση καθώς ήταν υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ είχε εκλεγεί για πρώτη φορά σύμβουλος του ΔΣΑ το 1996 και το 2005 είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος. Ήταν γιος του αείμνηστου πρώην βουλευτή της ΝΔ, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και αδελφός του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.