Latest News

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Η μαρτυρία -σοκ της 29χρόνης κοπέλας που δέχθηκε την αδέσποτη σφαίρα στον Κορυδαλλό (ΒΙΝΤΕΟ)


Bίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας στον Κορυδαλλό, κοντά στο κομμωτήριο όπου ...
σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό κατέγραψε τις στιγμές αμέσως μετά την επίθεση, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, ομάδας ατόμων εναντίον του ίδιου και δύο συγγενών του.
 Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου και οι δύο συγγενείς του τρέπονται σε φυγή. Δυστυχώς μια από τις σφαίρες των δραστών έχει χτυπήσει μια γυναίκα που καθόταν αρκετά μέτρα μακρύτερα σε καφετέρια.
 Η 29χρονη κοπέλα που χτυπήθηκε από «αδέσποτη σφαίρα» ύστερα από συμπλοκή στον Κορυδαλλό, παραμένει νοσηλευόμενη στο «Αττικό» νοσοκομείο. Τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού η 29χρονη κοπέλα βρήκε το κουράγιο παρά το σοκ της να εξηγήσει στους δικούς της ανθρώπους τι ακριβώς συνέβη τη στιγμή του καβγά και πώς την τραυμάτισε η σφαίρα.
«Εκείνη την ώρα που έγινε το συμβάν εγώ καθόμουν στην καφετέρια μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου όταν ακούσαμε μια παρέα να τσακώνεται. Δεν έδωσα σημασία στην αρχή όταν ξαφνικά ένιωσα ένα κάψιμο στο σώμα μου και κατάλαβα ότι αιμορραγώ από σφαίρα. Ο αρραβωνιαστικός μου αγχώθηκε κι αυτός πολύ, εγώ δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε απλά ότι δέχθηκα σφαίρα και μετά διακομίστηκα στο νοσοκομείο» λέει η 29 χρονη κοπέλα.
Το χρονικό των πυροβολισμών
Ήταν 23:30 όταν ακούστηκαν φωνές στην οδό Ταξιαρχών. Η κοντινή πλατεία Ελευθερίας ήταν κατάμεστη από κόσμο που διασκέδαζε στα μπαρ και τις καφετέριες της περιοχής. Τα τραπέζια ήταν γεμάτα.
Όλοι άκουσαν τη φασαρία έξω από το κοντινό κομμωτήριο, ωστόσο πριν κανείς προλάβει να αντιληφθεί τι έχει συμβεί ακούστηκαν απανωτοί πυροβολισμοί.
Σύμφωνα με μάρτυρες, ομάδα ατόμων πλησίασε άλλα τρία άτομα που βρίσκονταν έξω από το κομμωτήριο. Ξεκίνησε έντονος καβγάς και κάποιος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.
Έπεσαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί και αμέσως κάποιοι άρχισαν να τρέχουν. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο «πιστολέρο» καταδίωξε έναν άνδρα ως την άκρη του δρόμου κοντά στην πλατεία Ελευθερίας συνεχίζοντας να πυροβολεί.
Επικράτησε πανικός. Δυστυχώς μια από τις σφαίρες που έριξε ο δράστης βρήκε στην κοιλιά μια 29χρονη γυναίκα που καθόταν με την παρέα της σε τραπέζι καφετέριας. Η άτυχη γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ.
Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση η σφαίρα την χτύπησε στο πίσω μέρος του σώματος της και πέρασε από την κοιλιακή χώρα. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Αμέσως εξετάστηκε ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, ο οποίος ήταν παρών στη συμπλοκή και όπως κατέθεσε δέχθηκε μαζί με δυο συγγενής του αναίτια επίθεση από μια ομάδα 8-9 ατόμων.
Ο ένας τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώρισε και κατονόμασε ορισμένους από τους επιτιθέμενους. Με βάση την κατάθεση του ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε έξι προσαγωγές ατόμων, ωστόσο όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι.