Latest News

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Στα δικαστήρια ο Τζιμ Κάρεϊ για το θάνατο της πρώην συντρόφου του

Αντιμέτωπος με το νόμο θα έρθει ο διάσημος ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ, για το θάνατο της πρώην συντρόφου του...
Καθριόνα Ουάιτ.
Η μητέρα της Καθριόνα Ουάιτ και ο εν διαστάσει σύζυγός της κατέθεσαν νέα μήνυση ζητώντας να εξεταστεί η εμπλοκή του Κάρεϊ στο θάνατο της κόρης τους.
Η Ουάιτ, η 30χρονη μακιγιάζ από την Ουαλία, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Αντζελες τον Σεπτέμβριο του 2015. Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατός της προήλθε από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων με τον ιατροδικαστή να μιλά για αυτοκτονία.
Η μητέρα της ωστόσο, η Μπρίτζιντ Σουίτμαν, και ο εν διαστάσει σύζυγός της Μαρκ Βάρτον κατέθεσαν μήνυση εναντίον του ηθοποιού, με την κατηγορία ότι αυτός ήταν εκείνος που τις προμήθευσε τα φάρμακα.
Μία δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Αντζελες της Τετάρτη αποσαφήνισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την υπόθεση απλά και μόνο, επειδή ο δικηγόρος του Κάρει, Ρέιμοντ Μπούτσερ, του το ζήτησε και χαρακτήρισε τις προηγούμενες αγωγές κακόβουλες.
Η δικαστής Ντίεντρε Χιλ έθεσε ημερομηνία διεξαγωγής της νέας δίκης για τις 26 Απριλίου του 2018 και εικάζει ότι η δίκη θα κρατήσει περίπου 20 μέρες.
Ο Κάρεϊ αρνείται τις κατηγορίες ωστόσο ο πατέρας της Ουάιτ, που είχε καταθέσει πέρυσι την αγωγή ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός είχε στην κατοχή του τα φάρμακα με παράνομο τρόπο παραβιάζοντας ξεκάθαρα τον νόμο της Καλιφόρνια.
Το κατηγόρησε μάλιστα ότι επιχείρησε να υποκρύπτει την εμπλοκή και την υπαιτιότητά του για τον  άκαιρο και τραγικό θάνατο της Ουάιτ.
Ο Κάρεϊ από την πλευρά του είχε δηλώσει για τις αγωγές εναντίον του «Πόσο κρίμα. Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να μπω σε ένα δωμάτιο με τον δικηγόρο αυτού του ανθρώπου και να εξαφανίσω όλο αυτό το σκηνικό αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή, που πρέπει να σηκωθείς και να υπερασπιστείς την τιμή σου απέναντι στο κακό που υπάρχει στον κόσμο.
Δεν θα ανεχτώ αυτή την άκαρδη προσπάθεια να εκμεταλλευτούν εμένα ή τη γυναίκα που αγάπησα. Τα προβλήματα υπήρχαν πολύ πριν τη γνωρίζω και δυστυχώς το τραγικό της τέλος ήταν πέρα από τον έλεγχο του καθενός.
Ελπίζω μία μέρα σύντομα οι άνθρωποι να σταματήσουν να προσπαθούν να έχουν κάποιο όφελος από όλη αυτή την ιστορία και να την αφήσουν αν αναπαυτεί εν ειρήνη».