Latest News

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (ΒΙΝΤΕΟ)


Από νωρίς το πρωί η Μητρόπολη άρχισε να κατακλύζεται από κόσμο, οι οποίοι περίμενα να έρθει το φέρετρο με τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη....
Λίγο μετά τις 7 η σορός του πρώην πρωθυπουργού τοποθετήθηκε εντός του ναού, όπου και τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.
Η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα έως τις 13:30 όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εξόδιο ακολουθία. Μετά την κηδεία, που θα γίνει με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού αλλά η οικογένεια ζήτησε να μην γίνει δημοσία δαπάνη, ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας κι από εκεί, με C-130 στα Χανιά, όπου την Πέμπτη θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίκα.
Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στη Μητρόπολη. Λίγο πριν από τις 07:00 έφτασε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους. Στάθηκε δίπλα στις αδερφές του, Ντόρα, Κατερίνα και Αλεξάνδρα.
Άγημα απέδωσε τιμές και υπό τους ήχους της μπάντας, μπήκε στο ναό. Δίπλα δίπλα, η Ντόρα, η Κατερίνα, η Αλεξάνδρα, ο Κυριάκος συνόδευσαν στον πατέρα τους στο εσωτερικό του Ναού.
Εκεί και τα εγγόνια του, Αλεξία και Κώστας Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και όχι μόνο. Σιγά – σιγά ο κόσμος αυξάνεται αφού μετά το τρισάγιο, η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.
Στο μεταξύ, πάνω από 3.000 πολίτες όλων των ηλικιών έχουν επισκεφτεί μέχρι σήμερα τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο για να γράψουν μηνύματα στο βιβλίο συλλυπητηρίων. Την ίδια ώρα, περίπου αντίστοιχος αριθμός πολιτών έχει επισκεφθεί το γραφείο του εκλιπόντος στην οδό Αραβαντινού όπου επίσης υπάρχει ανοιχτό βιβλίο συλλυπητηρίων.