Latest News

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή! Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια! (ΒΙΝΤΕΟ)


Απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστές τον Ηλία Κασιδιάρη και το Νίκο Δένδια εκτυλίχθηκε πριν από λίγο στη Βουλή! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης την ώρα που βρισκόταν στο βήμα εκνευρίστηκε επειδή εκείνη την ώρα πέρασε μπροστά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας!
«Μη περνάς από μπροστά μου δεν βλέπεις ότι μιλάω» φέρεται να είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Νίκο Δένδια να σταματά και να του ζητά το λόγο.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε νέα αντίδραση από τον χρυσαυγίτη βουλευτή που επανέλαβε «όταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης όχι μόνο συνέχιζε να φωνάζει αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες χαστούκισε τον Νικο Δένδια και ακολούθησε σύρραξη.
Ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Μάκης Μπαλαούρας κάλεσε τη φρουρά να βγάλει από την αίθουσα τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Πως περιέγραψε ο Ν. Δένδιας την επίθεση που δέχτηκε από τον Κασιδιάρη
Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς δημοσιογράφους, ο κ. Δένδιας είπε πως:
«Μόλις τελείωσε η συζήτηση για το επείγον περνάω μπροστά από τα έδρανα της Xρυσής Αυγής  για να βγω από την ολομέλεια. Την ώρα που μιλούσε ο κύριος Κασιδιάρης μου  λέει »που πας ρε γιατί περνάς  από μπροστά μου όταν μιλάω».  Γυρίζω να το κοιτάξω, με σπρώχνει με τα δύο χέρια και αρχίζει να φωνάζει «σήκω φύγε από δω ρε». Συνεχίζω να μην φεύγω και  κινείται να μου επιτεθεί.
Τον μαζεύουν κάποιοι, άλλοι τον πιάνουν και τον σπρώχνουν  προς τα πίσω.  Αυτός αρχίζει να πιάνει μπουκάλια να εκτοξεύει νερά και ότι άλλο έβρισκε. Θεώρησα ότι το σωστό ήταν  να μην μετακινηθώ από κει διότι αν το έκανα σημειολογικά αυτό θα σήμαινε κάτι. Έμεινα εκεί και  συνέχισε να με βρίζει και εμένα και το Σαμαρά και τον Βορίδη. Μας έβριζε σχεδόν το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της χρυσής Αυγής, πετάγανε μπουκάλια νερά και οτιδήποτε άλλο».