Latest News

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

T.V. ΘΕΑΜΑΤΑ χωρίς ΑΡΤΟ



Από τα πάλαι ποτέ επικοινωνιακά Αρτος & Θεάματα, κάθε χωριό και γυμναστήριο, στο...

βροντερό Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία του παρελθόντος, στο ψεκαστικό σήμερα του TV ΘΕΑΜΑΤΟΣ χωρίς ΑΡΤΟ.
Με το χαζοκούτι στην κορωνίδα της κυριαρχίας των πολύωρων εγκλωβισμών του λαού ως εκτόνωση και ξέχνιασμα των οδυνηρών καθημερινών προβλημάτων του, οδηγηθήκαμε στο σήμερα, απόρροια της αποστροφής  στην πολιτική και  τους  πολιτικούς.
Η πρωτοφανής καθημερινή πολύωρη τηλεθέαση της «σαπουνόπερας» Survivor (Τουρκικής παραγωγής και εκμετάλλευσης) με 2.000.000 τηλεθεατές, πολλαπλασιαζόμενη και συνεπικουρούμενη από την ακροαματικότητα των ταλαντούχων φωνητικών «αστεριών»  του The voice of Greece, Rising Star , Star Academy, που μαζί με τα παιχίδια τύχης, γνώσεων με την ελπίδα έπαθλο κέρδους,  Deal, Κάνε παζάρι, Lucky room,  εγκλώβισαν την Ελληνική κοινωνία σε κατάσταση αποχαύνωσης ακόμη και με είδωλα όπως τον εκπληκτκό επαγγελματία αθλητή του μπάσκετ Γιάννη Αντετοκούνμπο που αμοίβεται με 20.000.000$ τον χρόνο, στο σύγχρονο μνημονιακό ψεκασμένο όπιο για το λαό.
Και μετά ξυπνάει ο λαός κάθε πρωί στην καθημερινότητά του  και προσγειώνεται στην οδυνηρή πραγματικότητα  της 7ετούς μνημονιακής κατοχής που άλλαξε ριζικά τη ζωή του προς το πολύ χειρότερο,  με ταφόπλακα στα όνειρα και τις ελπίδες για ένα καλύτερο σήμερα και ένα ελπιδοφόρο αύριο.
Το παραμιλητό ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ και πού μας οδηγούν οι ηγήτορές μας με τους ξενόφερτους μέντορες τους, τα οικονομικά «αφεντικά», έχει φωλιάσει και κυριαρχεί στις ψυχές και στο μυαλό μας, με το σαράκι και την αγωνία του επερχόμενα αγνώστου μελλοντικού χειρότερου ΚΑΚΟΥ.
Η πασίγνωστη πολιτική κολοτούμπα έχει φωλιάσει στη στρατηγική  και εκτέλεσή της στους επί 7ετίας τουλάχιστον ηγητόρων μας που την διάνθησαν με ζειμπέκικα, τσιφτετέλια και ταμπούρλα ΑΛΛΑ δυστυχώς με μουσική  ενορχήστρωση και ρυθμό, που όρισαν και επέβαλαν οι «δανειστές» μας, με κατάντημα να συναγωνίζονται οι εραστές της εξουσίας ποιός είναι καλύτερος «διασκεδαστής» τους με έπαθλο την ενθρόνιση στην ΚΑΡΕΚΛΑ της εξουσίας.
Δεν θα τρίζουν αλλά θα σπάσουν τα κόκκαλα των Εθναρχών από εκεί ψηλά με δάκρυα για το κατάντημα και εξευτελισμό των πολιτικών απογόνων τους.
Νίκος Πηρούνιας, δημοτικός σύμβουλος Πειραιά
Το κείμενο είναι αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Παρασκήνιο"