Latest News

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Nένα Χρονοπούλου: Ξεσπάει για την «εξαφάνιση» του γιου της: Το λάθος «Αmber Alert» που προκάλεσε την οργή της (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ένα  λάθος «Αmber Alert» προκάλεσε την οργή της Νένας Χρονοπούλου, η οποία ξεσπάει για την «εξαφάνιση» του γιου της μέσω του site της... «nena.gr»:


Σαράντος Ευσταθόπουλος: Το ξεφτέρι του Πειραιά… Τι Χρήστος; Τι Στέλιος



Στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε για να βρεθεί ο μικρός δεκαεξάχρονος  Στέλιος Αντωνόπουλος, αναρτήσαμε τη δημοσίευση για την εξαφάνισή του, εγώ στις σελίδες μου και στο προφίλ μου και ο σύζυγός μου Τάσος Μητρόπουλος στη δική του σελίδα.
Όταν πληροφορηθήκαμε από φίλη μας πως το παιδί βρέθηκε, αμέσως το δημοσιεύσαμε στο Facebook  για να σταματήσει ο κόσμος να κάνει κοινοποιήσεις και ευχαριστήσαμε τους διαδικτυακούς φίλους μας με την απλή φράση » ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ» .
Το θεωρήσαμε δε απολύτως φυσικό γιατί ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα οι «φίλοι» από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης  ανταποκρίνονται με ιδιαίτερη θέρμη στα ευαίσθητα θέματα των παιδιών.
Εντελώς ξαφνικά μετά από λίγα λεπτά άρχισαν  να με βομβαρδίζουν δεκάδες μηνύματα και τηλέφωνα μέσα στα μεσάνυχτα, τα οποία έλεγαν :»Ήμαρτον… Τι άλλο θα γράψουν πια!» , «Νένα το διάβασες αυτό; Ούτε το όνομα του παιδιού σου δεν ξέρει», «Νένα τι λέει αυτός;» και άλλα πολλά…
Μου έστειλαν το άρθρο και αυτό που είδα ήταν κάτι που ξάφνιασε και εμένα και τον Τάσο.
Η έγκυρη ενημέρωση που μπέρδεψε τα: «Αυγά και τα Πασχάλια»
Ο blogger Σαράντος Ευσταθόπουλος, βλέποντας την ανάρτηση του Τάσου στη σελίδα του, θεώρησε πως το παιδί που λίγες ώρες πριν είχε χαθεί και βρέθηκε είναι το δικό μας.
Δίχως να επικοινωνήσει μαζί μας ως όφειλε, δίχως να κάνει κάποια δημοσιογραφική έρευνα ως όφειλε επίσης, χωρίς καν να «κλικάρει» στο διαδίκτυο για να μάθει ποιό είναι το όνομα του παιδιού μας, αποφάσισε και ανάρτησε ένα άρθρο με τίτλο: «AMBER ALERT ΝΙΚΑΙΑ: Δείτε ποιοι είναι οι διάσημοι γονείς του 16χρονου Στέλιου!Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 16χρονου Στέλιου στη Νίκαια.»

Και στη συνέχεια έγραφε τα εξής:

Τα ίχνη του ανήλικου χάθηκαν κοντά στις 18:00 σήμερα και έπρεπε οπωσδήποτε να βρεθεί πριν νυχτώσει μιας και πάσχει από αυτισμό.
Ευτυχώς ο Στέλιος βρέθηκε σώος και αβλαβής και επέστρεψε στο σπίτι του.
Με μεγάλη έκπληξη μάθαμε όμως ποιοι είναι οι διάσημοι γονείς του!
Πρόκειται για το παιδί της Νένας Χρονοπούλου και του Τάσου Μητρόπουλου, ο οποίος και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Η αλήθεια είναι πως αρχικά γέλασα με την καρδιά μου, μετά από λίγο όμως έπαψε να είναι διασκεδαστικό γιατί για ακόμα μία φορά γράφονται ανακρίβιες και μάλιστα για κάτι τόσο σοβαρό.
Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα όπως καταλαβαίνετε είναι κάτι που ή το έχει κάποιος ή δεν το έχει και εκτίθεται ανεπανόρθωτα!
Αχ’ ρε Σαράντο, ένα κλικ να έκανες στο διαδίκτυο θα μάθαινες αμέσως πως λένε το παιδί μου… Τον λένε «ΧΡΗΣΤΟ»  και όχι Στέλιο !
Θα έβρισκες και φωτογραφία του, και θα ενημερωνώσουν  πως δεν είναι δεκαέξι ετών, αλλά δώδεκα !
Επίσης πριν βιαστείς να γράψεις ότι σου κατέβει, θα έπρεπε να επικοινωνήσεις μαζί μας  για να είναι έγκυρη η πληροφορία που δίνεις στο κοινό σου…
Γιατί όσο και να θέλεις να ιντριγκάρεις τον κόσμο σου με πικάντικούς και γαργαλιστικούς τίτλους, του οφείλεις την αλήθεια, όπως οφείλεις να ερευνάς γι’ αυτήν (την αλήθεια) εννοώ γιατί απ’ ότι κατάλαβα είσαι και «ξεφτέρι»…
Καλά τα «κλικ» Σαράντο αλλά να έχουμε και ένα όριο…
Πόσοι άνθρωποι που μας ξέρουν ανησύχησαν;
Πόσοι άνθρωποι που δε μας ξέρουν θα μείνουν με τη λάθος εντύπωση που τους έδωσες απόψε εσύ για εμάς;
Μήπως οφείλεις μία συγνώμη στο κοινό σου αλλά και σε εμάς Σαράντο;
Λέμε μήπως ;

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου

Δείτε όλο το άρθρο του Σαράντου Ευσταθόπουλου (σ.σ. Έχει πλέον κατέβει από την ιστοσελίδα)

AMBER ALERT ΝΙΚΑΙΑ: Δείτε ποιοι είναι οι διάσημοι γονείς του 16χρονου Στέλιου!Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 16χρονου Στέλιου στη Νίκαια.

Τα ίχνη του ανήλικου χάθηκαν κοντά στις 18:00 σήμερα και έπρεπε οπωσδήποτε να βρεθεί πριν νυχτώσει μιας και πάσχει από αυτισμό.
Ευτυχώς ο Στέλιος βρέθηκε σώος και αβλαβής και επέστρεψε στο σπίτι του.
Με μεγάλη έκπληξη μάθαμε όμως ποιοι είναι οι διάσημοι γονείς του!
Πρόκειται για το παιδί της Νένας Χρονοπούλου και του Τάσου Μητρόπουλου, ο οποίος και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.
nena.gr