Latest News

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καρφώνει Μαξίμου και δύο υπουργούς


Δύο υπουργούς και το Μαξίμου καρφώνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

Τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, «καρφώνει» με συνέντευξή του στην... εφημερίδα «Αυγή», ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του σκληρού πυρήνα των «53+» Χρήστος Καραγιαννίδης.
«Το μεταναστευτικό, παρά το σημαντικό έργο αρχικά, δεν πάει καλά. Έχουμε συνεχώς προβλήματα, που κάποτε πλήττουν και τον πυρήνα της Αριστεράς.  Υπάρχουν, προφανώς ευθύνες υπουργών, γιατί τα υπουργεία δεν διοικούνται με αυτόματο πιλότο. Και αυτές οι κριτικές, ξαναλέω γίνονται μέσα στον  ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει από αύριο να βρούμε έναν στρατηγικό σχεδιασμό» σημειώνει με νόημα ο βουλευτής.
Παράλληλα αφήνει αιχμές και για το Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας: «Συντάσσομαι με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στο να μη λέμε μεγάλα λόγια».
Ήταν ο ίδιος βουλευτής που χθες άσκησε κριτική στον Νίκο Τόσκα χαρακτηρίζοντας καταστολή την επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίων και συνεχίζει λέγοντας πως «στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το πρόβλημα είναι ότι πρώτον, δεν έχει απομονώσει συμπεριφορές που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεύτερον, δεν φαίνεται να έχουν πειραχθεί καθόλου οι χρυσαυγίτικες ομαδοποιήσεις μέσα στα σώματα ασφαλείας. Και αυτά τα θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι μόνο με διοικητικό τρόπο, αλλά και με αλλαγή της κουλτούρας».