Latest News

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Πάνω από 500.000 διαβάζουν κάθε μήνα το "Reportaz Net"!



Στα ύψη έχει εκτοξευτεί η αναγνωσιμότητα με ολοένα και περισσότερους αναγνώστες να επισκέπτονται και να διαβάζουν το...
Reportaz Net .

Πάνω από 400.000 είναι πλέον κάθε μήνα οι επισκέψεις με την απόκτηση νέων αναγνωστών, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Google. 
Το σημαντικότερο είναι ότι το site  αποκτά συνεχώς νέους αναγνώστες κι ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία, αυξάνοντας σημαντικά τις επισκέψεις του μέσα στο 2016.  Επιπλέον,  υπάρχουν και πάρα πολλοί άλλοι αναγνώστες που διαβάζουν σ' άλλα site και blog τα οποία αναδημοσιεύουν αναρτήσεις με αποκλειστικά θέματα του Reportaz Net, χωρίς να μπορεί να υπολογιστεί ο ακριβής αριθμός τους.  Το ίδιο ισχύει και για όσους τυπώνουν δημοσιεύσεις για να τις διαβάσουν άλλοι και δεν είναι και λίγοι...

Όμως η αναγνωσιμότητα των θεμάτων του Reportaz Net  είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν προσθέσει κανείς και τους 100.000 αναγνώστες το μήνα (25.000 ανά τεύχος) που διαβάζουν την εφημερίδα  "Παρασκήνιο" και τη σελίδα με επίκεντρο τα θέματα από το Δήμο Πειραιά. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)


 Δηλαδή, αυτή τη στιγμή συνολικά πάνω 500.000 διαβάζουν κάθε μήνα τα θέματα του Reportaz Net, το  αναμένεται σύντομα να μεγαλώσει τόσο ηλεκτρονικά, όσο και την έντυπη μορφή με την έκδοση εφημερίδας έχοντας επίκεντρο τον Δήμο Πειραιά και όχι μόνο (ΕΔΩ)                        


Με την ευκαιρία θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους διαβάζουν το Reportaz Net και ιδίως όσους στέλνουν μηνύματα με θέματα, αν και δεν μπορούμε ν' ανεβάζουμε όλα στη σελίδα. Μα πάνω απ' όλα ευχαριστούμε για τα καλά τους λόγια και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να  κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους κρατάμε παρέα...

Φυσικά κάποιες αναρτήσεις μπορεί να έχουν "ενοχλήσει" ορισμένους που ενδεχομένως νομίζουν
ότι τους αδικούν, αλλά ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη για τα πράγματα. Όσοι θέλουν 
πάντως μπορούν σε κάθε περίπτωση, να στείλουν e-mail στη διεύθυνση: 


(Αν πάλι δεν θέλουν, δεν πειράζει, καλή καρδιά βρε και τα καλύτερα έρχονται...)