Latest News

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Τραγικός επίλογος του θρίλερ στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: «Είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω»!


«Είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω»! Αυτό έγραφε σε σημείωμα που άφησε 31χρονη γυναίκα από τη Ναύπακτο η οποία είχε "βουτήξει" στο κενό από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου την παραμονή... της Πρωτοχρονιάς.
Ο τραγικό επίλογος της αναζήτησης της 31χρονης γυναίκας από τη Ναύπακτο γράφτηκε το βράδυ της Κυριακής  στη Λακκόπετρα Αχαΐας.
Όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα, πολίτες βρήκαν το άψυχο κορμί της στην παραλία της Λακκόπετρας στην κάτω Αχαΐα.
Αμέσως, ειδοποίησαν την αστυνομία κι εκείνη με τη σειρά της το Λιμενικό, που από το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου έκανε έρευνες στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό της. Ήταν περίπου 07:00 το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς όταν οι κάμερες στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου κατέγραψαν μια γυναίκα να παρκάρει το αυτοκίνητό της ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο πυλώνα, να κατευθύνεται στα κάγκελα και στη συνέχεια να εξαφανίζεται. Το σημείο που είχε επιλέξει να πέσει ήταν αυτό με το μεγαλύτερο ύψος.

Όταν βρέθηκε το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο της γυναίκας, οι αρχές εντόπισαν εκεί ένα σημείωμα όπου έγραφε: «είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο». Οι έρευνες όλες αυτές τις μέρες δεν είχαν φέρει αποτέλεσμα.Άμεσα είχαν ξεκινήσει εντατικές έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου. Οι έρευνες εκτείνονταν από τη θαλάσσια περιοχή της Ναυπάκτου, ως τους πρόποδες της Μακύνειας και την παραλία "Καλαμάκι". Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν πλωτά και επίγεια μέσα, τόσο από την Πάτρα, όσο και από το Αίγιο, το Ρίο, τη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι. Στις έρευνες συνέδραμε και ο Ερυθρός Σταυρός όπως και τα πλοία που κάνουν το δρομολόγιο Ρίο – Αντίρριο.

Μέχρι που την Κυριακή (08.01.2017), αργά το απόγευμα, πολίτες εντόπισαν τη σορό. Κλήθηκαν συγγενείς της νεαρής γυναίκας, οι οποίοι την αναγνώρισαν.