Latest News

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Αφροδίτη Αδάμη: Προτάσεις να κατέβει και στην πολιτική! Θέλουν τη σέξι γιατρός υποψήφια στις εκλογές! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ακόμα και πολιτικές καρδιές φαίνεται πως έχει κλέψει η σέξι γιατρός Αφροδίτη Αδάμη που έχει προκαλέσει χαμό στο....
διαδίκτυο.
 Η αγροτική ιατρός  πρώην πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες διορίστηκε στο νοσοκομείο της Σύρου με τις ευλογίες Πολάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη με ειδικότητα καρδιολόγος έχει κάνει να χτυπάνε και πολιτικές καρδιές, με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε πως ετοιμάζονται ετοιμάζονται να της κάνουν προτάσεις για να την βάλλουν στον πολιτικό στίβο. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως ακόμα και μεγάλα κόμματα είναι έτοιμα να πέσουν στα πόδια της όμορφη γιατρίνας που σαρώνει social media και όχι μόνο...


Σύμφωνα με το protothema. gr, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό χαιρετίστηκε από τους άρρενες ασθενείς η παρουσία της νεαρής γιατρού στο Γενικό Νοσοκομείο της Σύρου όπου κάνει το Αγροτικό της. Η είδηση ότι η Αφροδίτη Αδάμη υπήρξε πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό του μετρ του είδους Δημήτρη Σειρηνάκη προκάλεσε σε κάποιους ξαφνικές «ταχυπαλμίες», δεδομένου ότι η 25χρονη πτυχιούχος της Ιατρικής σκοπεύει να αποκτήσει την ειδικότητα της καρδιολόγου.

Η νεαρή καστανή γυναίκα με την ιατρική ποδιά δεν έχει τίποτα κοινό με τη χυμώδη ξανθιά που μέχρι πριν από περίπου έναν χρόνο έπαιρνε σέξι πόζες με φόντο αφίσες πορνό ταινιών της εταιρείας παραγωγής Sirina. Τίποτα, εκτός από το στηθοσκόπιο που τότε, όπως και σήμερα, κρεμόταν γύρω από τον λαιμό της - αν και με διαφορετική περιβολή. 



Η νεαρή καστανή γυναίκα με την ιατρική ποδιά δεν έχει τίποτα κοινό με τη χυμώδη ξανθιά που μέχρι πριν από περίπου έναν χρόνο έπαιρνε σέξι πόζες με φόντο αφίσες πορνό ταινιών της εταιρείας παραγωγής Sirina


Πρόκειται όμως για το ίδιο πρόσωπο, την Αφροδίτη Αδάμη, όπως είναι το καλλιτεχνικό επίθετο που χρησιμοποιούσε τότε για τη συμμετοχή της σε ερωτικές ταινίες, μια απασχόληση που πλέον ανήκει στο παρελθόν. Στο εξής η 25χρονη πρώην πορνοστάρ στις ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη περιδιαβαίνει τους θαλάμους του Nοσοκομείου της Σύρου όπου κάνει το αγροτικό της ως πτυχιούχος της Ιατρικής, προσδοκώντας να θεραπεύει πια τις ταχυπαλμίες και όχι να τις προκαλεί, αφού στόχος της είναι να αποκτήσει την ειδικότητα της καρδιολόγου, εναλλακτικά και της παιδιάτρου. 

«Οι ερωτικές ταινίες ήταν μια νεανική τρέλα για μένα, που τη  δοκίμασα μαζί με τον πρώην σύντροφό μου. Ηταν κάτι παροδικό, το δοκίμασα και τώρα τελείωσε. Οπως έλεγε και ο Φρόιντ, οι άνθρωποι που είναι σεξουαλικά απελευθερωμένοι είναι περισσότερο επιτυχημένοι και φυσιολογικοί. Κι εγώ ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και πέρασα από τις πρώτες στην Ιατρική. Επειτα από ένα διάστημα που ήθελα να ξεκουραστώ, κατέθεσα τα χαρτιά μου για το Αγροτικό και με έστειλαν στο Νοσοκομείο της Σύρου. 

Πλέον το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να συνεχίσω στην Ιατρική. Εξετάζω και δίνω θεραπεία σε ασθενείς είτε μόνη μου είτε μαζί με κάποιον πιο έμπειρο συνάδελφο. Χθες, για παράδειγμα, εξέταζα μόνη μου. Θέλω ως γιατρό να με κρίνουν για τις γνώσεις μου και όχι για το τι έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή», δηλώνει στο «ΘΕΜΑ» η Αφροδίτη Αδάμη, με τη φωνή της να σπάει από την κούραση έχοντας ολοκληρώσει μία ακόμη βάρδια στα επείγοντα του νοσοκομείου. 

Τη φλερτάρουν οι ασθενείς, αλλά είναι παντρεμένη 

Αν και η καριέρα της στον χώρο των πορνό ταινιών κράτησε ελάχιστους μήνες, η Αφροδίτη Αδάμη (ή Αννα-Μαρία όπως την ξέρουν όλοι) βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας και έγινε ευρέως γνωστή στους φίλους του είδους - και όχι μόνο. Φυσικά λόγω του πτυχίου της Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, με φόντο μάλιστα το οποίο πόζαρε ηδυπαθώς φορώντας ένα μικροσκοπικό νεγκλιζέ. 

Με πλατινέ περούκα τότε και καστανή σήμερα, ήταν μάλλον αδύνατον να την αναγνωρίσουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Σύρου, αφού τη θέση του έντονα βαμμένου κοριτσιού με τα σέξι εσώρουχα και τις ζαρτιέρες έχει πάρει μια ευπρεπώς ντυμένη νεαρή, με γυαλιά μυωπίας και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο. 


«Οι ερωτικές ταινίες ήταν μια νεανική τρέλα για μένα, που τη δοκίμασα μαζί με τον πρώην σύντροφό μου. Ηταν κάτι παροδικό, το δοκίμασα και τώρα τελείωσε. Οπως έλεγε και ο Φρόιντ, οι άνθρωποι που είναι σεξουαλικά απελευθερωμένοι είναι περισσότερο επιτυχημένοι και φυσιολογικοί. Κι εγώ ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και πέρασα από τις πρώτες στην Ιατρική» 


Αλλωστε το πραγματικό της ονοματεπώνυμο είναι διαφορετικό και το γνωρίζουν μόνο οι οικείοι της και φυσικά τώρα και οι συνάδελφοί της: «Οι συνάδελφοι με σέβονται και τους σέβομαι κι εγώ, δεν υπάρχει κάτι το διαφορετικό. Δεν με ρώτησε ποτέ κάποιος αν είμαι η Αφροδίτη που έπαιξε σε ερωτική ταινία. Εξάλλου δεν ενδιαφέρει κανέναν, όπως κι εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του». 

Αντίθετα, πιο τολμηροί είναι οι ασθενείς της, αν και εκείνη, όπως λέει, δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ. «Είχαν έρθει δύο νεαροί και ο ένας μου ζήτησε να του πάρω την πίεση, ενώ ο άλλος μας έβγαζε φωτογραφία χωρίς να το καταλάβω. Αλλος ασθενής μού φίλησε το χέρι και με ευχαρίστησε, ενώ κάποιοι άλλοι μου λένε ότι είμαι όμορφη, γλυκιά κ.ά. 

Οταν ακούω κομπλιμέντα από ασθενείς, τους ευχαριστώ και απομακρύνομαι. Εξάλλου είμαι παντρεμένη πια», αποκαλύπτει η Αφροδίτη Αδάμη, και μιλά για τον άνδρα που της άλλαξε τη ζωή. «Γνωριστήκαμε πριν από έξι μήνες και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στην Αθήνα πριν από δύο μήνες. Ασχολείται με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ενώ σήμερα ζει μαζί μου στη Σύρο. 

Αγαπώ πολύ τα παιδιά και θέλω να γίνω μάνα, ίσως όχι τώρα, αλλά όχι και πολύ αργότερα. 
Εννοείται ότι ο σύζυγός μου προτιμά την επιλογή μου να ασχοληθώ με την Ιατρική από τις ερωτικές ταινίες. Αν και πολλοί συνάδελφοί μου που τελειώνουν τη συγκεκριμένη σχολή επιλέγουν να φύγουν στο εξωτερικό λόγω της οικονομικής κρίσης, εγώ προτίμησα να μείνω στην Ελλάδα. Αγαπώ τη θάλασσα και το μεσογειακό κλίμα. Είμαι χειμερινή κολυμβήτρια, τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τη ζωγραφική και τον χορό, ενώ μου αρέσει να διαβάζω αρχαία ελληνικά». 

Η συμβουλή της στον Πολάκη

Τον έναν μήνα που κάνει το αγροτικό της στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου η νεαρή γιατρός δεν έχει αντιμετωπίσει -όπως λέει- κάποιο βαρύ περιστατικό. Η μεγαλύτερη δυσκολία μέχρι τώρα είναι η γραφειοκρατία, ενώ τονίζει και τις ελλείψεις σε προσωπικό. Αυτά είναι τα δύο θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει με πράξεις και όχι φανφάρες ο θορυβώδης αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. 

«Αυτό που θα έλεγα στον κ. Πολάκη να αλλάξει είναι να επιτρέψει στον γιατρό να ασχολείται περισσότερο με τον ασθενή και όχι με τη γραφειοκρατία. Χάνουμε τόσο χρόνο με τη συνταγογράφηση και όλη αυτή τη χαρτούρα, την οποία θα μπορούσε να αναλάβει άλλο προσωπικό. Επίσης, οι γιατροί καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες λόγω έλλειψης προσωπικού, που σε άλλα νοσοκομεία βέβαια είναι μεγαλύτερη και σε άλλα μικρότερη. Ωστόσο πιστεύω ότι, αν και η κατάσταση στην Ελλάδα είναι αρκετά δύσκολη, δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στους πολιτικούς».

Από την άλλη, η 25χρονη γιατρός δεν παραλείπει να τα βάλει με τους συναδέλφους της - και ειδικότερα με όσους το παίζουν αυθεντία. «Για να είσαι καλός γιατρός πρέπει να αγαπάς τη δουλειά σου, τους ασθενείς σου, σαν να φροντίζεις τους γονείς ή τα παιδιά σου. Δυστυχώς οι γιατροί έχουν γενικά μια υπεροψία και αντιμετωπίζουν αφ’ υψηλού τους ασθενείς. 

Εγώ μπαίνω στη θέση του άλλου είτε ανήκει σε ανώτερη κοινωνική ή οικονομική τάξη είτε σε κατώτερη. Θα συμπεριφερθώ σε όλους το ίδιο. Δεν παίζει ρόλο αν είσαι σε μεγάλη κλινική ή μικρή, δημόσια ή ιδιωτική. Ανθρωποι είμαστε, αύριο μπορεί να αντιμετωπίσουμε εμείς κάποιο πρόβλημα υγείας».  Με τα καλύτερα λόγια για τη νέα γιατρό του νοσοκομείου Σύρου μιλά η πρόεδρος των εργαζομένων Κατερίνα Καλογεράκη. 

«Είναι μία αξιοπρεπής συνάδελφος που κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της χωρίς να έχει δώσει μέχρι σήμερα κανένα δικαίωμα», δηλώνει χαρακτηριστικά στο «ΘΕΜΑ» για τη νεαρή γιατρό, θέλοντας προφανώς να διώξει οποιαδήποτε πονηρή σκέψη από το κεφάλι όσων σπεύδουν αναίτια στη νεοαφιχθείσα γιατρό για να τους... πάρει την πίεση. 

Παρεμπιπτόντως, οι κάτοικοι της Σαντορίνης, και δη οι θαυμαστές πλην ασθενείς της, θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να τους ακροαστεί η Αφροδίτη, αφού μόλις ολοκληρώσει το αγροτικό της στη Σύρο θα συνεχίσει την καριέρα της στο νοσοκομείο της Σαντορίνης.