Latest News

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Φονιάς ετών 22! Ομολόγησε ότι σκότωσε τον άτυχο Θοδωρή


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 20χρονου Θεόδωρου Γαλαζούλα, ο οποίος  είχε βρεθεί νεκρός σε περιοχή της Πεντέλης τον...
περασμένο Μάιο.
Ως δράστης φέρεται ένας 22χρονος φοιτητής των ΤΕΙ Αθήνας, ο οποίος συνελήφθη και, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο φοιτητή Πληροφορικής, εξαιτίας προσωπικών διαφορών.
Ο 22χρονος προσήχθη το βράδυ της Τετάρτης στα κεντρικά της Αστυνομίας, ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη σε δρόμο του Γέρακα. Οταν αντιλήφθηκε το περιπολικό το οποίο πλησίαζε στο αυτοκίνητό του, επιχείρησε να το τρακάρει, όμως οι αστυνομικοί, ύστερα από καταδίωξη, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.
Ευρήματα
Μάλιστα, εντός του αυτοκινήτου του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι.
Αμέσως ο 22χρονος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου ακολούθησε πολύωρη ανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, κατά τη διάρκεια της οποίας ομολόγησε ότι το απόγευμα της 8ης Μαΐου σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον Θοδωρή.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου ύστερα από πολύμηνες έρευνες, ενώ κομβικό ρόλο έπαιξε η ανάλυση των κλήσεων κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του δράστη ένα κουτί με κυνηγετικούς κάλυκες της ίδιας παρτίδας με εκείνους που βρέθηκαν πλάι στο πτώμα του άτυχου φοιτητή. Υπενθυμίζεται ότι ο Θεόδωρος Γαλαζούλας είχε βρεθεί νεκρός (από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο) στις 14 Μαΐου, στον Αγιο Πέτρο Πεντέλης.