Latest News

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Συγκλονιστική η κατάθεση της Μαριάννας για το άγριο φονικό που διέπραξε ο Θωμάς


Ο Θωμάς έκανε τους φόνους από την ζήλια και το πάθος του για εμένα»…

Σύμφωνα με το “tothemaonline.com” όπως βλέπουμε σε αυτή την πρόταση της Μαριάννας Καπάρα, μας δίνει το γενικότερο νόημα στην κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού για το τριπλό φονικό που συγκλόνισε την Κύπρο.
Το περιεχόμενο της κατάθεσης της άρχισε να γνωστοποιείται στο δικαστήριο λίγο μετά τις 11:00, όπου περιέχει και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.
Με τα λεγόμενα της Μαριάννας ο κατηγορούμενος Θωμάς της ανάφερε συνεχώς ότι θα σκοτώσει τα αδέρφια Ντόρζη και Μιλτιάδους.
Ο Θωμάς την ρώτησε χαρακτηριστικά «θέλεις έγκλημα πάθους ρα;». Με την Μαριάννα να τον ρωτά τι ακριβώς εννοούσε και αυτός απάντησε πίσω .«Εννά δεις ρα».
Για το ιστορικό, η Μαριάννα Καπάρα είχε σχέση με τον Θωμά. Μερικές μέρες πριν το φονικό μεταδόθηκε η πληροφορία ότι τα δύο αδέρφια και ο φίλος τους που κατέληξαν νεκροί, είχαν πάει στην ταβέρνα του πατέρα του Θωμά για να ζητήσουν εξηγήσεις για το γεγονός ότι κακοποιούσε την Μαριάννα.
Την ώρα που ακουγόταν η κατάθεση της Μαριάννας στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος Θωμάς όπου πλέον είναι αρραβωνιασμένος με άλλη κοπέλα γελούσε ειρωνικά.
Η Μαριάννα χώρισε τον Θωμά την Δευτέρα 23/11/2015 μια μέρα πριν το άγριο φονικό.