Latest News

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Αλλαγή σκυτάλης στην ιστορική εφημερίδα «Βραδυνή» - Ποιος είναι ο νέος διευθυντής


 Τη σκυτάλη στην διεύθυνση της εφημερίδας «Βραδυνή», αναλαμβάνει ο γνωστός και καταξιωμένος εκδότης – δημοσιογράφος,  Σωτήρης Πουλόπουλος, ο οποίος έχει...
πολλές επιτυχίες στην πολυετή καριέρα του.
Μιλώντας στο paraskhnio.gr, ο κ. Πουλόπουλος τόνισε πως: «γίνεται μια αναβάθμιση σε μια από τις ιστορικές εφημερίδες. Ο στόχος είναι να αναβιώσει η εφημερίδα και ουσιαστικά να πραγματοποιηθεί το όραμα του Κ. Μήτση, το οποίο μετά τον θάνατό του, συνεχίζει με μεγάλη αγάπη και θέρμη, ο γιος του Σταύρος. Στα πλαίσια αυτής της αναβάθμισης, αναλαμβάνουμε να αναγεννήσουμε μια φινετσάτη εφημερίδα, με διάφορες αλλαγές, οι οποίες θα γίνονται σταδιακά. Χωρίς να κάνουμε κάτι θεαματικό. Απλά βήμα – βήμα να της ξαναδώσουμε το παλαιό της κύρος».
«Έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και σχεδιάζουμε ένα νέο προϊόν, στη σφραγίδα της παλαιάς εφημερίδας και το «άρωμα» του καινούριου», υπογράμμισε ο κ. Πουλόπουλος.
Ποιος είναι ο Σωτήρης Πουλόπουλος 
Ο Σωτήρης Πουλόπουλος, μπήκε ενεργά στο χώρο από νεαρή ηλικία. Πέρασε από υψηλόβαθμες θέσεις σε πολλές γνωστές εφημερίδες, όπως  Επικαιρότητα, Ελεύθερος Τύπος, Μεσημβρινή, 24 ώρες. Η σφραγίδα του είναι τα αθλητικά αλλά εργάστηκε ως επικεφαλής σε πολλές πολιτικές εφημερίδες.
Διατέλεσε διευθυντής σύνταξης στον (ενιαίο) Αδέσμευτο Τύπο.
Στο ενεργητικό και αθλητικές εφημερίδες όπως: Πρωταθλητής και Γάτα. Επίσης για ένα χρόνο είχε στην ιδιοκτησία του τον Flash.
paraskhnio.gr