Latest News

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Παγκόσμια ήμερα οργασμού: Πως θα φτάσεις στην απόλυτη κορύφωση


Αν δυσκολεύεσαι να βιώσεις τον οργασμό, πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν είσαι...
η μόνη. Σύμφωνα με έρευνες περίπου το 10% των γυναικών δεν είχαν ποτέ οργασμό, είτε με το σύντροφο τους είτε κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Όμως, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από ό,τι φαντάζεσαι, γιατί με την κατάλληλη πρακτική θα μπορέσεις να φτάσεις στην κορύφωση μια και δυο και τρεις φορές.

Το πρώτο και πιο σημαντικό που πρέπει να μάθεις είναι να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην ένταση και στη χαλάρωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας. Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και τεταμένη και χαλαρή, συνέχισε την ανάγνωση και θα μάθεις όλα τα μυστικά του οργασμού.
Βήμα 1: Πολλές γυναίκες έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι για να φτάσουν σε οργασμό θα πρέπει αν χαλαρώσουν και να απλά να βρίσκονται εκεί. Αν και εσύ μέχρι τώρα πίστευες ότι η χαλάρωση κατά τη διάρκεια του σεξ είναι το α και το ω, έφτασε η στιγμή να αναθεωρήσεις. Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο σε έναν οργασμό είναι η μυϊκή ένταση. Ναι σωστά διάβασες, η μυϊκή ένταση είναι συχνά απαραίτητη για να φτάσεις στην κορύφωση. Το πρώτο λοιπόν που πρέπει να μάθεις είναι να βάζεις ένταση στα πόδια, στην κοιλιά και στους γλουτούς. Όταν μπουν στο σεξουαλικό παιχνίδι οι παραπάνω μυϊκές ομάδες αυξάνεται η ροή του αίματος σε όλο το σώμα , άρα και στη περιοχή των γεννητικών  οργάνων. Και φυσικά αυτή η αύξηση της αρτηριακής ροής σε οδηγεί σε οργασμό.
Βήμα 2: Αφού έμαθες πώς και που να βάζεις ένταση, θα μάθεις και πώς να χαλαρώνεις. Με τον όρο χαλάρωση δεν εννοώ τη σωματική, αλλά την εγκεφαλική. Όλα βρίσκονται στο μυαλό μας, έτσι αν θέλεις να φτάσεις σε οργασμό πρέπει να επικεντρωθείς στην αισθήσεις και μόνο.  Το σεξ είναι απόλαυση και το μυαλό πρέπει να αδειάσει από το στρες της καθημερινότητας και να είναι επικεντρωμένο στη σεξουαλική διέγερση. Μόνο αν χαλαρώσεις πνευματικά θα μπορέσεις να βιώσεις οργασμό και γιατί όχι και οργασμούς.
Όμως η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια ημέρα, έτσι και εσύ πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή, να κάνεις πρακτική και σίγουρα θα βιώσεις πολλαπλούς οργασμούς.
Αν υπάρχει πρόβλημα υγείας τότε μια θεραπεία μπορεί να βοηθήσει κάποιες γυναίκες. Πριν κάνεις οτιδήποτε, να επισκεφτείς πρώτα το γιατρό σου, ώστε να αποκλείσετε μερικές παθολογικές αιτίες.