Latest News

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

To «ευχαριστώ» της Ντένιας Παράσχη στο Facebook -


Υγιέστατη επέστρεψε στη Ζάκυνθο, μετά από την πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία της, η 28χρονη... Ντένια Παράσχη...
Η κοπέλα συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα, όταν είχε γίνει γνωστό πως πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά.
Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τη θεραπευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί καθώς και τις απαιτούμενες εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την θετική εξέλιξη της υγείας της, βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, των γονιών, συγγενών και φίλων.
Για την επιστροφή της, στήθηκε ένα πραγματικό γλέντι, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο σπίτι της δημιούργησε το αδιαχώρητο αφού όλοι ήθελαν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους και να της ευχηθούν να είναι πάντα σιδερένια. Από τη μοναδική τζαντιώτικη υποδοχή δεν έλειψαν και οι καντάδες με τις οποιες την καλωσόρισαν.
Η ίδια χαμογελά ξανά, συνεχίζει να ονειρεύεται, να ζει την καθημερινότητά της μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αναμονής και προσμονής. Η θεραπευτική αγωγή που ξεκίνησε πριν πέντε μήνες, ολοκληρώθηκε κανονικά και οι γιατροί φέρονται ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα ο οργανισμός της να έχει ανταποκριθεί άμεσα. Άλλωστε, όπως εξ’ αρχής είχε επισημανθεί, από τη μέχρι σήμερα εμπειρία, η συγκεκριμένη αγωγή έχει καταγράψει επιτυχία όπου και εάν εφαρμόστηκε.
Το "ευχαριστώ" της Ντένιας στο Facebook
Η Ντένια Παράσχη, με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook για εκείνη, θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν και ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας της 28χρονης.
“Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την πορεία της υγείας μου όλο αυτόν τον καιρό. Βρίσκομαι αισίως στον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών μου και τα μηνύματα που παίρνω από τους γιατρούς είναι πολύ θετικά, κάνοντάς με να αισιοδοξώ. Σας ευχαριστώ πραγματικά για την ευκαιρία που μου δώσατε” έγραψε.