Latest News

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Eρωτηματικά για το φλεγόμενο τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου



Ο εκδότης, εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση των
 «δημοσιογραφικών» εκβιασμών, κινούνταν με το πολυτελές τζιπ μάρκα Porsche Cayenne (που ήταν δηλωμένο στο όνομα...
της συζύγου του) και από άγνωστη αιτία ανεφλέγη, με τον 41χρονο Μαυρίκο να απανθρακώνεται ολοσχερώς. Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι πολλά, με τις Αρχές να εξετάζουν εάν η ανάφλεξη οφείλεται στην πρόσκρουση στο στηθαίο ασφαλείας της Αττικής Οδού, εάν υπήρξε κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα ή εάν το περιστατικό είναι δολιοφθορά –εγκληματική ενέργεια δηλαδή.Κάθε πιθανό ενδεχόμενο για τις συνθήκες θανάτου του Παναγιώτη Μαυρίκου, ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. με κλιμάκια της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών να συμμετέχουν και αυτά στις έρευνες για το τροχαίο συμβάν στην Αττική Οδό.
Τις πρώτες απαντήσεις θα δώσουν οι κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας που καλύπτουν όλο το μήκος της Αττικής Οδού, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως από το μαύρο τζιπ έβγαιναν καπνοί πριν προσκρούσει στον τσιμεντένιο τοίχο. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ. οι καταγγελίες του ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, ότι «ο πελάτης μου δεν είχε δεχθεί απειλές το τελευταίο χρονικό διάστημα».
Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν πως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς και την πρόσκρουση στο στηθαίο, ο οδηγός επιχείρησε να βγει από το φλεγόμενο τζιπ, αλλά κόλλησε στον τσιμεντένιο τοίχο, δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα, εγκλωβίστηκε και κάηκε ζωντανός.