Latest News

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας πυροβόλησε τον ανάπηρο γιο του και μετά αυτοκτόνησε! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Βραχάτι Κορινθίας το πρωί της Τρίτης, καθώς λίγο μετά τις 11 βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους πατέρας...
και γιος.
Ο 85χρονος πατέρας από το Βραχάτι Κορινθίας, που αρχικά σκότωσε τον 49χρονο γιο του και στη συνέχει αυτοκτόνησε  φαίνεται ότι είχε προμελετήσει τις πράξεις του. Αυτό προκύπτει από σημείωμα που άφησε στο κομοδίνο. Στο σημείωμα,  σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει ότι: «Την πράξη μου αυτή την έκανα για να απαλλάξω το δεύτερο γιο μου από το δυσβάστακτο βάρος να φροντίζει τον αδερφό του». Επιπλέον το ιδιόχειρο σημείωμα είχε και το χαρακτήρα μιας άτυπης διαθήκης, καθώς σε αυτό ο παιδοκτόνος και μετέπειτα αυτόχειρας αφήνει στον άλλο του γιο χρηματικό ποσό. 
Ο ηλικιωμένος δράστηςπυροβόλησε έξι φορές τον 49χρονο γιο του και στη συνέχεια έστρεψε το ίδιο περίστροφο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας γράφτηκε μέσα στο σπίτι του 85χρονου στο Βραχάτι Κορινθίας. Ο γιος που δολοφόνησε αντιμετώπιζε σοβαρά δεύτερο γιο του από το «βάρος» του 49χρονου. Παράλληλα, στο ίδιο σημείωμα αναφέρει ότι –εν είδει άτυπης διαθήκης- αφήνει στο γιο του χρηματικό ποσό.
Το πρωί της Τρίτης οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς στο σπίτι του 85χρονου και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο σπίτι βρήκαν νεκρό στην αυλή τον ηλικιωμένο και στο εσωτερικό, επίσης, νεκρό τον 49χρονο γιο του, που έφερε έξι τραύματα.   Δίπλα στον αυχένα του 85χρονου βρέθηκε ένα περίστροφο.
 Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι ο 85χρονος έφερε δύο τραύματα από περίστροφο.