Latest News

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Κακό τάιμινγκ για την εκδήλωση του Δήμου Πειραιά - "Ξέχασαν" τους μετανάστες στο λιμάνι

Την στιγμή που οι μετανάστες έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους να ζουν σε άθλιες συνθήκες στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας,  ο Δήμος Πειραιά προγραμματίζει να κάνει ειδική εκδήλωση για να τιμήσει την...
εθελοντική προσφορά!
Μόλις πριν από δύο μέρες αποκαλύφθηκε ότι άφησαν στο έλεος του καύσωνα τους πρόσφυγες και μετανάστες που παραμένουν πάνω από τέσσερις μήνες στο λιμάνι του Πειραιά. Περισσότερα εδώ
 Εδώ και ενάμιση μήνα - από το Πάσχα και μετά που υποτίθεται ότι θα άδειαζε από τους μετανάστες το λιμάνι - δεν ασχολείται σχεδόν κανείς με τους πρόσφυγες στην πέτρινη αποθήκη Ε1 του ΟΛΠ. 

Έτσι, φαίνεται πως η όλη η φιλανθρωπία εξαντλήθηκε μόλις έσβησαν τα φώτα της δημοσιότητας και δεν ενδιαφέρεται κανείς πλέον για τους εγκλωβισμένους μετανάστες. Οι εικόνες με τις σκηνές στο λιμάνι αποτελούν ντροπή για μια πολιτισμένη χώρα, εκτός αν θεωρεί κανείς ότι η εικόνα αυτή αποτελεί το καλύτερο αξιοθέατο για τους  τουρίστες που περνούν από τον Πειραιά.

Ωστόσο ο Δήμος Πειραιά και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη για την κατάσταση με τους πρόσφυγες στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. 

Αλλιώς δεν εξηγείται πως σκέφτηκαν να  πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα  εκδήλωση για να τιμήσουν την εθελοντική προσφορά φορέων,  ιδιωτών και επιχειρηματιών στην αντιμετώπιση της έκτακτης προσφυγικής κρίσης στο λιμάνι του Πειραιά.

@Απλά μιλάμε για κακό τάιμινγκ με την εκδήλωση του Δήμου Πειραιά, για να μην γράψουμε τίποτα άλλο...