Latest News

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Αυτός είναι ο 14χρονος μαθητής που του έκοψαν την καρωτίδα στη Θεσσαλονίκη (ΕΙΚΟΝΑ+BINTEO)

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία 14χρονου μαθητή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε χωράφι με δύο μαχαιριές...

στο λαιμό.
Το νεαρό αγόρι το πήγε σε συναυλία το βράδυ του Σαββάτου (11/6) και δεν επέστρεψε ποτέ. Οι γονείς του ανησύχησαν και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές οι οποίες άμεσα άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του. 
AdTech Ad
Δυστυχώς, ο 14χρονος μαθητής βρέθηκε νεκρός σε χωράφι στο χωρίο Γέφυρα της Θεσσαλονίκης, με δύο μαχαιριές στο λαιμό του. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες το παιδί φέρει ίχνη πάλης, που σημαίνει ότι προσπάθησε να αντισταθεί στα χτυπήματα του. Στα νύχια του 14χρονου εντοπίστηκε ξένο γενετικό υλικό, ενώ κοντά στο σημείο βρέθηκε και ένα κουζινομάχαιρο, το αντικείμενο της δολοφονίας του.
Στην κατάθεσή τους οι φίλοι του είπαν ότι περίπου στις 12:30 χώρισαν, σε απόσταση περίπου 500 μέτρα από το σπίτι του 14χρονου, προκειμένου να πάει ο κάθε ένας στο σπίτι του. Από τότε εξαφανίστηκαν τα ίχνη του και δυστυχώς βρέθηκε νεκρός περίπου στις 11 το πρωί της Κυριακής (12/6).
Οι Αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της στυγερής δολοφονίας, ενώ αφήνουν ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.