Latest News

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Χάνεται το στοίχημα Μώραλη με τα αυτονόητα (ΕΙΚΟΝΕΣ)



"Αν έχω καταφέρει να κάνω μόνο τα αυτονόητα, τότε θα έχω αποτύχει και θα πάω...
σπίτι μου!"
Τάδε έφη ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, απαντώντας σε κριτική των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Πειραιά, Ο ίδιος μπορεί να διατείνεται ότι είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του Πειραιά, ωστόσο η άποψη των δημοτών δείχνει να είναι τελείως διαφορετική. Αυτό φαίνεται καθημερινά στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης, ακόμα κι αν και δεν είναι μακριά από το δημαρχείο της Κοραή. 



 Ενδεικτικά αναφέρεται για παράδειγμα η Ευαγγελίστρια, όπου οι κάτοικοι νιώθουν ότι δεν ανήκουν στον Πειραιά”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε επιστολή συλλόγου της περιοχήςκατά την διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.



 Ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση σ’ άλλες πιο απομακρυσμένες γειτονιές του Πειραιά, όπως Μανιάτικα, Παλαιά Κοκκινιά, Καμίνια, Νέο Φάληρο.
Σε κάθε περίπτωση, η δημοτική αρχή Μώραλη δεν έχει κερδίσει το στοίχημα με τα αυτονόητα της καθημερινότητας, ενώ δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό της έργο, δύο χρόνια μετά την εκλογή στο Δήμο Πειραιά...

@ Ανάλογες εικόνες αποτελούν καθημερινότητα στην πόλη (εδώ πέρα από τα πεταμένα σκουπίδια, βγάζει μάτι και στο σπασμένο παγκάκι στη στάση απέναντι από το δημαρχείο).

 Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην πλατεία Κοραή, πριν από λίγες ημέρες, όταν μοιράστηκε για πρώτη φορά χορηγία γνωστής εταιρείας αναψυκτικών σε άπορους του Πειραιά.
Κάπως έτσι χάνεται το στοίχημα με τα αυτονόητα...