Latest News

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ποιοι συμμετείχαν στο “Let’s do it Greece” στον Πειραιά (ΕΙΚΟΝΑ)





Αν και μπορεί να είναι όμορφες και διασκεδαστικές είναι αυτές οι επικοινωνιακές φιέστες τύπου “Let’s do it Greece”, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι...
 δύσκολα με τέτοιου είδους δράσεις καθαρίζει η πόλη του Πειραιά.
Όπως φαίνεται στην αναμνηστική φωτογραφία  στην δράση συμμετείχε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με την οικογένειά του στον καθαρισμό της Πειραϊκής, θέλοντας να περάσει μήνυμα για την ευαισθητοποίηση των δημοτών στην προστασία του περιβάλλοντος.
Στην εκδήλωση πήραν μέρος εθελοντές και μέλη συλλόγων που βρίσκονται κοντά στη δημοτική αρχή Πειραιά. Από πρωί πήγαν στο μνημείο του Σταυρού στην Πειραϊκή και συνέβαλαν στην περιβαλλοντική εκστρατεία μικροί αθλητές από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, του Πορφύρα, του Φοίνικα Πειραιά, του Προμηθέα, του Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου, προπονητές των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και πρόσκοποι από το 5ο Σώμα Πειραιά.
Το βάρος του καθαρισμού σήκωσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου (πιθανόν να τους δοθούν οι ανάλογες υπερωρίες) με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτη Καλογερόγιαννη να δηλώνει ότι  παρότι είμαι διαθέσιμος 15 ώρες έχει παράπονα από τον πειραϊκό λαό, γιατί δεν προσέχει καθόλου το περιβάλλον"! 
Επίσης πήραν μέρος η Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, η Υπεύθυνη Μεγάλων Συνεργασιών της Κεντρικής Ομάδας Συντονισμού «Let's do it Greece» Γιάννα Παυλοπούλου, ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού Βασίλης Νάνος.
@ Ελπίζουμε όλοι να περάσαν ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό,  αλλά η αλήθεια είναι πως έτσι δεν μπορεί να καθαρίσει ο Πειραιάς...
 Περισσότερα εδώ