Latest News

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Αυτή είναι η κεραία γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που έχει ξεσηκώσει μια περιοχή (ΕΙΚΟΝΑ)


Στα "κάγκελα" για μια κεραία κινητής τηλεφωνίας γνωστής εταιρείας έχει ανέβει μια ολόκληρη γειτονιά...

στο Κερατσίνι. 


Η κεραία είναι καμουφλαρισμένη σαν καμινάδα κι έχει τοποθετηθεί στην ταράτσα μιας μισοτελειωμένης οικοδομής που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως,  κοντά σε σχολεία, στην περιοχή "Νερό".  
Η τοποθέτηση της κεραίας έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους της περιοχής. Όπως καταγγέλλουν, δεν είναι πρώτη φορά που τοποθετείται κεραία στην συγκεκριμένη οικοδομή. Το ίδιο είχε συμβεί στο παρελθόν περί το 2004. Τότε είχαν πάλι ξεσηκωθεί οι κάτοικοι και είχαν κατορθώσει να την απομακρύνουν από το σημείο που βρίσκεται κοντά στα σπίτια τους. 
Όμως πριν από δύο βδομάδες και μάλιστα ξημερώματα, τοποθέτησαν ξανά την κεραία προκαλώντας την αντίδραση των κατοίκων. Μάζεψαν 230 υπογραφές και συναντήθηκαν με το δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, ενώ στο πλευρό των κατοίκων είναι και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Πειραιώς Νίνα Κασιμάτη. 
Το θέμα έφτασε από τον δημοτικό σύμβουλο Μπάμπη Μανουσιάδη στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Κοινή διαπίστωση ήταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί η παλαιότερη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. προκειμένου να μην υπάρχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας που ελλοχεύουν κινδύνους για την υγεία των κατοίκων.