Latest News

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ποια είναι η επόμενη μέρα για το Λιμάνι της Αγωνίας...

Σε μία άνευ ουσίας και περιεχομένου συνάντηση εξελίχθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το «Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς η πόλη μας» με θέμα «Προσφυγικό: η επόμενη μέρα» στον...
Πειραϊκό Σύνδεσμο.


Όλη την εκδήλωση είναι ζήτημα να την παρακολούθησαν καμιά 50 άτομα κι αν αναλογιστεί κανείς ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα  ήταν τουλάχιστον 14 ομιλητές, αλλά μίλησαν περισσότεροι (κάποιοι παραπονέθηκαν ότι δεν τους ανέφεραν στην αφίσα!), τότε μιλάμε για μια αναλογία τρία προς ανάμεσα σε θεατές και ομιλητές. 
Δηλαδή, μιλάμε για μια εκδήλωση στην κυριολεξία "τρεις και κούκος" που μάλιστα έγινε καθυστερημένα, καθώς έπρεπε να έχουν γίνει νωρίτερα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για το προσφυγικό- μεταναστευτικό.

@ Με την ευκαιρία, είναι καιρός να πει κάποιος στους συντρόφους ότι είναι ανάγκη να κάνουν μια ανάλογη εκδήλωση για την επόμενη μέρα στο Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς η πόλη μας». 
Αν δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ο συνδυασμός που στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κατέβηκε με επικεφαλής τον Θοδωρή Δρίτσα,  έχει πλέον κάνει τον κύκλο του και χρειάζεται πια  να περάσει στην επόμενη φάση της πορείας του. 
Κι αυτό όσο κι ακούγεται λιγάκι σκληρό, το λέμε γιατί η πόλη έχει ανάγκη από έναν αριστερό συνδυασμό, αλλά όχι όπως είναι σήμερα το "Λιμάνι της Αγωνίας". 
Με το συμπάθιο, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια, σύντροφοι...