Latest News

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Στέφανος Χίος - Πάνος Καμμένος: Έτσι ξεκίνησε ο καβγάς...(ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση με δριμύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, μετά την αναφορά του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ....
στη βουλή, ότι ο κ. Χιος τον εξυβρίζει «γιατί δεν του έδωσα μετά την έκδοσή του το χιλιάρικο το μήνα που ήθελε για να πληρώσουμε την προστασία, το νταβατζιλίκι».
Ο Στέφανος Χίος, μιλώντας στο «Εκρηκτικό Δελτίο» του ΑΡΤ, προανήγγειλε παράλληλα ότι θα κινηθεί νομικά κατά του κ. Καμμένου.
«Όσον αφορά τον κ. Κάμμενο, αυτόν τον άθλιο πολιτικό συκοφάντη, έχω μιλήσει με το δικηγόρο μου. Τη Δευτέρα θα του πάει το μπουγιουρντί. Επειδή ο Καμμενος έχει σπίτι, βίλες και ελικόπτερα, θα του ζητήσω να του πάρω το σπίτι του στη Βούλα, για να μπορέσω κι εγώ κάποια στιγμή να αποκτήσω το δικό μου σπίτι», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χίος
«Κανένας οίκτος για τα πολιτικά σκουλήκια. Κανένας οίκτος για τους πολιτικούς υβριστές και τους συκοφάντες. Θα τον τσακίσω στο λόγο της επαγγελματικής μου τιμής. Θα αναγκάσω στο πολιτικό θρασίμι να φύγει από την Ελλάδα», είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, αποκαλώντας τον κ. Κάμμενο «γιαλαντζί ψευτοπατριώτη».
«Είναι η πιο φασιστική συμπεριφορά, πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα, είναι πολιτικός αλήτης. Ρωτώ τον κ. Καμμένο, αφού το πάει χοντρά το πράγμα: Ποιο είναι το συγγενικό του πρόσωπο που είναι διορισμένο σε υπηρεσίες αντικατασκοπίες της χώρας που παρακολουθούν έλληνες πολίτες;», δήλωσε ο Στέφανος Χίος.

Ομιλία Καμμένου για Εξεταστική Επιτροπή για δάνεια κομμάτων

«Αφού ο πρόεδρος του Ποταμιού ασχολήθηκε με τον Αμαζόνιο, θα ασχοληθώ με την ελληνική πραγματικότητα. Αν γυρίσει η κάμερα στη βουλή, θα δείτε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσωπείται από μία βουλευτή. Ούτε ο εισηγητής, ούτε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος βρίσκονται εδώ», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος κατά την έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή.
Κατόπιν ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρθηκε στις επιχορηγήσεις και τα δάνεια των δύο μεγάλων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, από το 1999.
«Συνολικά 597 εκατ. ευρώ οι επιχορηγήσεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από το ’99. Δάνεια 244 εκατ. ευρώ. Αυτά ήταν τα έσοδα. Αν βάλει κανείς και τα άλλα δηλωμένα έσοδα, φτάνουμε στο 1,2 δισ. ευρώ. Είμαι βέβαιος ότι κανείς από τους βουλευτές των δύο κομμάτων δεν ενημερωθήκαν για αυτά τα χρήματα. Πού πήγαν τα χρήματα αυτά; Υπάρχουν παραστατικά; Αυτά είναι τα πρώτα ερωτήματα που θα διερευνήσει η επιτροπή», υπογράμμισε ο κ. Καμένος. Όμως, «η έρευνα για τη χρηματοδότηση των κομμάτων πάει και στην έμμεση χρηματοδότηση», δήλωσε και κατόπιν αναφέρθηκε για την έρευνα όσον αφορά στα ΜΜΕ:
«Μίλησε πριν ο πρωθυπουργός για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Όταν έφερα το θέμα στην ΕΣΗΕΑ και κατέθεσα έναν κατάλογο που μου ήρθε μέσα από το ΚΕΕΛΠΝΟ προς διερεύνηση, έγινε μάχη. Δημοσιογράφοι που μέχρι σήμερα είχα μαζί τους φιλικές σχέσεις, γίναν οι μεγαλύτεροι μου εχθροί. [...] Να είστε βέβαιοι ότι όλος ο κατάλογος των εκβιαστών, μικρών ή μεγάλων, Μαυρίκων ή μη, είναι ακριβώς εκεί μέσα. Θα δείτε ότι κατά τύχη όλοι οι εκβιαστές τυγχάνουν ειδικών εξυπηρετήσεων», είπε ο κ. Καμμένος.
«Η γυναίκα του Χίου που βγάζει πρωτοσέλιδα στο "Μακελειό" κι από το πρωί μέχρι το βράδυ μας εξυβρίζει γιατί δεν του έδωσα μετά την έκδοσή του το χιλιάρικο το μήνα που ήθελε για να πληρώσουμε την προστασία, το νταβατζιλίκι δηλαδή, εργάζεται διορισμένη σε δημόσια υπηρεσία πληροφοριών. Ποιοι άλλοι εργάζονται;», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος εξήγησε πως το δικό του κόμμα δεν πήρε ούτε ένα ευρώ δάνειο.
«Ας δούμε και ποια κόμματα πήραν χρήματα από τα ευρωπαϊκά κόμματα; Πού πήγαν αυτά τα λεφτά; Πού είναι τα τιμολόγια;» αναρωτήθηκε ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. και συνέχισε αναφερόμενος στην υπόθεση της Siemens: «Δεν έγινε ενημέρωση της δικογραφίας της Siemens. Ποιοι ευθύνονται;»
Ο κ. Καμένος στη συνέχεια στήριξε την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, λέγοντας: «Να δούμε ποιοι έπαιρναν τα δάνεια; Ποιοι έκαναν αγορές και πωλήσεις; Αυτούς να στείλουμε στο ειδικό δικαστήριο. Κι αν υπάρχουν κόμματα που έχουν μετανοήσει οφείλουν να φέρουν όλα τα στοιχεία τους στην επιτροπή».
«Αυτό που σας υποσχόμαστε είναι ότι ο ελληνικός λαός θα μάθει ποιοι ήταν οι νταβατζίδες που έλεγξαν τη μεταπολίτευση, ποια ήταν η προνομιακή τους σχέση με τις τράπεζες και τους εκδότες», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος κι έκλεισε με την λακωνική φράση: «Εκλογές το 2019».