Latest News

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Τα τρελά συγχαρητήρια για το Piraeus 2021!


Αν κάποιος παρακολουθούσε την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, τότε μάλλον θα κόντευε να τρελαθεί με τα συγχαρητήρια για το...
Piraeus 2021.
Μπορεί  ο Δήμος Πειραιά να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και ν' αποκλείστηκε από την τριάδα των ελληνικών πόλεων (Καλαμάτα, Ρόδος Ελευσίνα), ωστόσο τα συγχαρητήρια έδιναν και έπαιρναν στην αίθουσα για την αποτυχημένη υποψηφιότητα (κοινώς φιάσκο) για τον τίτλο της πολιτιστική πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021.
Το τρελό "χορό" των συγχαρητηρίων έσυρε πρώτη η δημοτική σύμβουλος με το Λιμάνι της Αγωνίας Μαρία Σταθάκη, η οποία παραδοσιακά συνηθίζει να συγχαίρει την όποια δημοτική αρχή για όσα κάνει ή δεν κάνει με επιτυχία ή όχι σε διάφορες εκδηλώσεις. 
(Οι κακές γλώσσες λένε ότι έτσι νομίζει πως στηρίζει τους "συντρόφους" της που συμμετέχουν στο τομέα του Πολιτισμού, ανεξαρτήτως ποια είναι δημοτική αρχή Πειραιά...)
Τη σκυτάλη πήραν μετά δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που βρήκαν την ευκαιρία να δίνουν συγχαρητήρια για το Piraeus 2021, με αποτέλεσμα να αναρωτιέται κανείς μπας και ο Πειραιάς όχι μόνο πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά μήπως πήρε και το τίτλο της πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπη...

Το παράδειγμα με τον Ολυμπιακό

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για να καταλάβει κανείς την τρέλα με τα συγχαρητήρια για το Piraeus 2021. Φανταστείτε, λοιπόν, ο Ολυμπιακός όχι μόνο να μην πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά να μην καταφέρει να μπει στην τριάδα των πρώτων και να βγαίνει χαρούμενος ο προπονητής Μάρκο Σίλβα να δηλώνει ότι πάμε καλά, φτιάχνουμε ομάδα για το μέλλον! ( σ.σ. "Ο φάκελος είναι παρακαταθήκη")  
Για να μην πούμε ότι και μετά ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης να πηγαίνει στα αποδυτήρια και να δίνει συγχαρητήρια στους παίχτες!

@ Εντάξει είναι κατανοητό ότι υπάρχει πίκρα για τον αποκλεισμό, αλλά μην τρελαθούμε τελείως με τα συγχαρητήρια για το Piraeus 2021 και φουντάρει κανείς στη θάλασσα...