Latest News

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Oops! Πόσες γυναίκες έχουν πραγματικό οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ;


Ας μιλήσουμε για τον γυναικείο οργασμό. Αυτή η λέξη υπήρξε πάντα...
υπερεκτιμημένη.
 Βλέπουμε στην τηλεόραση και τις ταινίες ότι οι πρωταγωνίστριες πάντα καταλήγουν να βλέπουν αστεράκια όταν επιτέλους καταλήγουν στον κρεβάτι με τον αγαπημένο τους. Ενώ σε γυναικείες συζητήσεις -πάλι στις ταινίες- διηγούνται  συχνά πως είχαν  όχι έναν αλλά πολλαπλούς οργασμούς.

Στην πραγματική ζωή όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Έρευνα που έκανε το περιοδικό Cosmopolitan το 2015 και στην οποία συμμετείχαν 2.300 γυναίκες από 18 ως 40 ετών είχε πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα τα οποία σίγουρα όχι μόνο δεν θα σας αρέσουν, μα θα σας γεμίσουν και ερωτηματικά.
Άντρες vs Γυναίκες
Σύμφωνα με την έρευνα  το 57% των γυναικών παραδέχτηκαν πως έχουν οργασμό όλες ή τις περισσότερες φορές που κάνουν έρωτα. Την ίδια ώρα το 95% των ανδρών ισχυρίζονται πως οι γυναίκες που έκαναν έρωτα μαζί τους έφτασαν σε οργασμό. Oops…
Και όταν δεν επιτυγχάνεται; Τι φταίει;
50% των γυναικών είπαν ότι έφτασαν πολύ κοντά στον οργασμό αλλά τελικά αυτός δεν ήρθε.
38% υποστήριξαν πως δεν διεγέρθηκε αρκετά η κλειτορίδα τους.
35% είπαν ότι ο σύντροφός τους δεν ερέθισε αρκετά την κλειτορίδα τους .
32% ομολόγησαν πως σκέφτονταν άλλα πράγματα ή τους απασχολούσε πολύ η εμφάνισή τους .
Κατάρριψη των προκαταλήψεων
Πολλές φορές λέγεται πως μία γυναίκα δεν μπορεί να φτάσει σε  οργασμό επειδή είναι «ψυχρή» ή δεν τα πάει καλά με τον σύντροφό της. Η Ένωση γυναικολόγων του Καναδά όμως υποστηρίζει πως γυναίκες που μπορούσαν να φτάσουν σε οργασμό στο παρελθόν και πλέον δεν μπορούν , αυτό ίσως να οφείλεται σε ιατρικό πρόβλημα ή παρενέργεια φαρμάκων.
Από την άλλη πλευρά γυναίκες που δεν έφθασαν ποτέ σε οργασμό ίσως να μην γνωρίζουν ακόμη τον τύπο και την ποσότητα της διέγερσης που χρειάζονται…