Latest News

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ποια Σαρακοστή; Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ποιος είπε ότι οι άντρες δεν έχουν ψυχή; Η "παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας" γιορτάζεται σήμερα και μάλιστα υπάρχει και σχετικό, επίσημο website, με πλούσιο υλικό και οδηγίες για τους...
εορτάζοντες!
Είναι η μέρα που οι άντρες επιβραβεύονται για την... σκληρή δουλειά που έκαναν ώστε να μετατρέψουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε ξεχωριστή για την σύντροφό τους. Ακριβώς ένα μήνα μετά από την γιορτή των ερωτευμένων, λοιπόν, κατά την οποία είθισται οι άντρες να κάνουν... τα πάντα για χάρη της αγαπημένης τους, έρχεται η... σειρά τους.

Η συγκεκριμένη παγκόσμια... γιορτή είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση και διαστάσεις, που πλέον υπάχει και επίσημο website ούτως ώστε να μάθετε τα πάντα!Στις 14 Μαρτίου οι άντρες έχουν την δική τους γιορτή. Και πως θα μπορούσαν να το γιορτάσουν καλύτερα; Δεν θέλει και πολύ σκέψη. Έτσι θεσπίστηκε η "παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας".
Από οδηγίες για τα δύο βασικά συστατικά της ημέρας (με βίντεο μάλιστα) μέχρι φυσικά (πολύ) εντυπωσιακές φωτογραφίες γυναικών που φαίνονται αποφασισμένες να ανταποδώσουν την... χάρη του Αγίου Βαλεντίνου!
Η αντρική "ημέρα Βαλεντίνου", λοιπόν, έχει το δικό της "σπίτι", όπου μπορείτε να βρείτε κάθε πληροφορία που χρειάζεται να ξέρετε για να γιορτάσετε σωστά την συγκεκριμένη ημέρα.
Δείτε μερικές φωτογραφίες από το πλούσιο -ομολογουμένως- φωτογραφικό υλικό του επίσημου website







officialsteakandblowjobday.com