Latest News

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Απόκριες στον Πόρο με δύο συναυλίες (πρόγραμμα)


Δύο συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, παιδικό πάρτι μασκέ, διαγωνισμό ΚΑΡΑΟΚΕ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Πόρου για το...
τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:

•    Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στις 19:00, με την έναρξη του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού και τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΡΑΟΚΕ στην πλατεία Ηρώων.

•    Το Σάββατο στις 10:30, θα διεξαχθεί αγώνας με τηλεκατευθυνόμενα στο Νέο Λιμάνι και θα ακολουθήσει ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ στη Γοργόνα στις 12:00. Στις 16:00, στην πλατεία Δημαρχείου, θα δοθούν οι γρίφοι για το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και στις 18:00 θα ξεκινήσουν η παρέλαση και ο διαγωνισμός ανάμεσα στις ομάδες μεταμφιεσμένων (συμμετέχουν όλες οι ομάδες του Κυνηγιού, αλλά και όποια άλλη ομάδα επιθυμεί). Η κορύφωση του αποκριάτικου ξεφαντώματος ξεκινά στις 19:00 το βράδυ, στην πλατεία Ηρώων, με τον Πασχάλη και την μπάντα του, οι οποίοι μάς προσκαλούν σε ένα ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, με αγαπημένα τραγούδια από την μεγάλη καλλιτεχνική διαδρομή του ίδιου και των Olympians.

•    Την Κυριακή το πρωί στις 10:30, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού συνεχίζεται στην πλατεία Δημαρχείου και ολοκληρώνεται στις 15:00 με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

•    Τέλος, την Καθαρά Δευτέρα ο Δήμος διοργανώνει παραδοσιακό γλέντι και κούλουμα στην παραλία της Πούντας, για πολύ χορό και τραγούδι από τη Νάντια Καραγιάννη και το συγκρότημά της.