Latest News

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Το τρελό Καρναβάλι έρχεται και φέτος στο λιμάνι! - Απόκριες σαν τον Πειραιά δεν έχει πουθενά!

Οι Απόκριες έρχονται και φέτος στο Δήμο Πειραιά, αν και έως τώρα κανείς στην πόλη δεν έχει πάρει γεύση από ρυθμούς Καρναβαλιού, με εξαίρεση ίσως τα πάρτι...
στα μαγαζιά
Το φετινό Αποκριάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνει μια εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά, το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Πασαλιμάνι. Το κέφι αναμένεται να είναι... διπλό στην πλατεία Κανάρη, καθώς προγραμματίζεται να εγκαινιαστεί και η νέα παιδική χαρά του Δήμου Πειραιά. 

Έτσι, μικροί και μεγάλοι φίλοι θα μπουν με τον καλύτερο τρόπο στο ρυθμό του Καρναβαλιού και του κεφιού με μουσική, χορό, διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση, διαγωνισμούς, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Όμως και οι γειτονιές του Πειραιά δεν πρόκειται να μείνουν παραπονεμένες αυτές τις Απόκριες. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα απολαύσουν τις αποκριάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου που θα πραγματοποιήσει μουσικούς περιπάτους στις πέντε δημοτικές κοινότητες της πόλης. 

Το  δικό τους αποκριάτικο ξεφάντωμα θα κάνουν οι ... ξενύχτηδες της πόλης. 
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά αναμένεται να γίνει...after και να παρουσιάζει από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έως τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας τη μεταμεσονύχτια παράσταση «Αγρυπνία της Αποκριάς». 
Το κέφι αναμένεται να φθάσει στα...ύψη την Καθαρά Δευτέρα. Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά κορυφώνονται με το πέταγμα του χαρταετού στη Φρεαττύδα, παραδοσιακό γλέντι και άφθονα σαρακοστιανά εδέσματα...

@ Κάθε Απόκριες και (μη) χειρότερα. 

Άντε και του χρόνου!